Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Tilgoedbezig woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.56).

:hallo3: allemaal,

Het was de afgelopen dagen behoorlijk hectisch en ik had dan ook geen tijd om een dagboek in te vullen. Dat zal ik vandaag dan maar goedmaken.:bloos:

Gisteren was een heel vermoeiende dag. Ik stond al moe op.:gaap: Ik was te laat naar bed gegaan, omdat ik gewoonweg te moe was om naar bed te gaan. Als ik moet ben kan ik gewoonweg niet gaan slapen. Heb ik meestal als ik ongesteld ben. Dan eet ik trouwens ook alles wat binnen handbereik is (en ook wel daarbuiten). Ik heb gisteren gelukkig niet veel mogelijkheden gehad om te eten. De hele dag in verschillende overleggen. Hierna fitnessen waarbij de fitness-instructrice had bedacht om het buikspierkwartier een half uur te laten duren. Ik heb naar de helft meegedaan, geen puf.:kapot:

Als compensatie naar de McDonalds geweest. Klein frietje en visfiletbroodje. Qua calorien valt dit eigenlijk nog wel mee. Eenmaal thuis (rond 2000 uur) een poging gedaan om dit allemaal vast te leggen, maar ik kreeg geen verbinding. Om kwart over negen maar naar bed. Als ik heel, heel erg moe ben lukt het me wel om te slapen.

Vanmorgen pas om 6 uur wakker, ik had de slaap dus echt nodig. Wel blijven liggen tot half 8, ik werk op vrijdag thuis. Ik hoef dus pas om 8 uur op te staan om om half 9 rustig aan het werk te kunnen.

Ik heb op dit moment een kokosnoot in huis. Heel erg lekker, maar ik zag vandaag bij het invullen van mijn eetdagboek dat het wel erg veel calorien zijn. :whaaa: Niet te vaak meenemen.

Zometeen nog naar een koortje waarbij ik zing. :koor: Als ik bezig ben, heb ik geen tijd en behoefte om te eten. Dubbel voordeel dus. Gezellig en slank.

:groetjes:

Til

June 13, 2008 om 13:42
Hai,

Thanx voor je reactie op mijn IJskoude vraag.
Ik moet mijn balans nog vinden begrijp ik.

En die kokosnoot..........ach je kunt er altijd nog een lekkere zonnebrandolie van maken:-D

Groetjes

Sis22
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan