Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 9, 2008

Fenella woog op het moment van schrijven 110.20 kg (bmi: 35.98).

Hoi allemaal,
:strandbal:
Nog 2 dagen en dan is het zover. Vrijdagnacht gaan we op vakantie. Frankrijk, Bretagne gaan we dit jaar aandoen. Heb er zin in en moet zeggen ben er ook wel aan toe. Even lekker alles op nul zetten. De boel de boel laten en weer lekker opladen.

De lijn is een ramp, ik zak steeds dieper terug in de spiraal. Ik hoop dat mijn vakantie een goeie breuk is om mezelf te resetten. Ik vond de volgende tekst en vond m best wel van toepassing:
:ikeeptrying:

Wat deze week een eye opener voor mij was, waren foto`s van paar jaar terug van vakantie. De gedachte die mij voorbij ging was. Goh zo dik was ik eigenlijk al die tijd helemaal niet. Wat ben ik toch blind geweest. De gedachte houd me eigenlijk best wel bezig. Vooral spijt... Spijt dat ik het tot dit punt heb laten komen, balen dat ik niet zag wat ik eigenlijk had. Maar er valt niks aan te doen. Behalve de gedachte vast houden dat ik dat dus weer kan behalen. Bij deze woorden laat ik het.

Ik wens jullie allen veel succes komende 3 weken. Ik zal de 29e weer terug zijn van vakantie en kort daarna hier mijn verhalen plaatsen. En hopelijk wat kg`s lichter.
:hearts:
Dikke knuff
Liefs Mij

July 25, 2008 om 04:39
Hoi Meid!!!

Nou jij bent nu lekker op vakantie!! Heerlijk hoor, dat je maar veel mag genieten! Ik heb pas vanaf week 34 vakantie. Duurdt nog ff, ik ben er echt aan toe hoor. Iedereen om me heen gaat of komt alweer terug.En ik ben nog gewoon aan het werk. Maar nu lekker weekend en daar ben ik ook al blij mee!!!

Verder alles goed met je? Jammer dat t zolang duurd voor je een huis heb zeg!! Is er dan zo'n lange wachttijd? Ik woon nog thuis. Heb wel een vriendje maar woon er niet mee samen!

Nou meid geniet van je vakantie. Maar dat zal wel lukken met goed weer!!

x :rosalie:
August 2, 2008 om 10:48
Hej hej,

Geniet nog ff van je vakantie!!!!

x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan