Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 10, 2008

Ingrid70kilo woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 31.03).

Gewicht onder de 80!!!!!!!!!!!
En de BMI onder de 29!!!!!!!!! Toch wel behoorlijk shockerend dat ik nog meer dan 10 kilo moet afvallen wil ik in de range gezond gewicht vallen . . .wat een lange weg nog te gaan . . . .
Maar tot nu toe gaat het perfect.
Vandaag ben ik weer opgemeten en in totaal 45 centimeter kwijt, sinds 25 mei, lekker toch!! Eigenlijk alleen maar positieve berichten.
Zaterdag wordt een moeilijk dagje maar daar sla ik mezelf ook wel weer door heen!

doeiii en succes,
Ing

July 11, 2008 om 10:06
Ik vind het echt geweldig en je bent een goed voorbeeld. Ik ben jaloers. Scheelt niet veel of je bent lichter dan ik. We moeten maar eens even een saunadate gaan afspreken, want dat heb je wel verdiend.
Hier gaat het redelijk. Moet erg wennen. Daarnaast is onze voorraadkast er nog niet erg op ingesteld. Gisteravond toch wel wat zoute sticks bij een film gegeten. Vanmorgen in een speelparadijs een uitsmijter zonder brood. Daarbij als je op pad bent ook niet altijd zuivel bij de hand voor het tussendoortje. Moet denk ik wel gaan oppassen voor de vetten. Ga ik maandag wel even vragen hoe dat zit.
Maandag ook aan het werk dan zal het wel makkelijker gaan om in het ritme te komen. Ben trouwens wel afgevallen.
Tot vanavond en ga zo door. Haal me maar in!!!
July 12, 2008 om 08:25
Weer wat vanaf geweldig! Bij mij ook. Net boodschappen gedaan en alleen maar Dline proof dingen gekocht. Vanmiddag ook crackers gegeten en groente. Met de groente ga ik de meeste moeite hebben, vrees ik. Geef mij maar fruit, maar daar zitten natuurlijke suikers in, helaas.
De sauna was heerlijk. Veel minder verkouden. Weinig tot geen spierpijn. Maar dan kan ook nog morgen komen. Morgen Gmix. Ik zal E. voorbereiden dat we misschien ook bodypump er achter aan gaan doen.
Hou vol en tot morgen. Groetjes, S.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan