Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Ingrid70kilo woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 31.03).

Yesss, eindelijk weer lager dan ooit ervoor!!!
En dat met mijn uitspattingen van gisteren . . .. het ging niet geheel volgens plan. Met dit weer zwicht ik dus voor witbier e.d. Daardoor gisteren 1 witte wijn en 2 witbier gehad, stom he? De avondmaaltijd heb ik daarom geminimaliseerd tot alleen een groene salade met een eitje erdoor en een klein beetje kaas. Wie weet heb ik zo m'n koolhydrateninname gecompenseerd. Vandaag toch maar weer netjes proberen. Vanavond nog wel een bbq. Dus straks veel rauwkost en gezond mager vlees kopen zometeen.
Maar eerst lekker genieten van mijn onverwachte vrije ochtend. mevrouw M. is namelijk gisteren onverwachts bij vrienden gaan logeren. Meneer M. heb ik nog niet zoveel omkijken naar. Ik ga zo eerst maar es douchen en dan een m3 was in de kasten vouwen. Daarna boodschappen, lekker relaxed doen dus.
doeiiiiingrid

July 28, 2008 om 12:52
Nog 4 ons en dan heb je je tussendoel bereikt. Een doel bereikt is toch ook al een hele prestatie voor ons. Knap hoor. Wel blijven sporten hoor. Ga je morgen wel of niet naar basic gym? Ik mag van E. 20 minuten op de crosstrainer vanavond ipv sportschool. Vind het vervelend om de eerste keer alleen naar het spinnen te gaan. Ga morgen wel naar de sportschool. Hou je in vanavond en misschien tot morgen. Groetjes, S.
July 30, 2008 om 09:14
Gaan we nog sporten van de week? Wel doen hoor. Je kunt het dan veel beter volhouden. Je komt niet in de verleiding en de weegschaal is je goedgezind de volgende morgen. Groetjes, Saskia
August 1, 2008 om 07:01
Al een paar dagen niets van je laten horen. Druk? En is het nog gelukt met een vakantie? Gister een beetje tevreden met het resultaat. Ben erg benieuwd. Laat snel maar even wat van je horen. Na je vakantie wel weer gaan sporten hoor! Dan gaat het echt snel. Drie dagen niet gesport en de 72 komt maar niet in beeld. Vanavond weer aan de bak. Groetjes, S.
August 12, 2008 om 14:04
Helaas ga ik deze week niet sporten, elke avond wat. Volgende week ben ik met vakantie. Maar die week erop ga ik er weer tegenaan. Vind het leuk om samen te sporten, dat motiveert wel meer.
Hoe was je vakantie? Een beetje lekker weer gehad. Is je doel op gewicht te blijven nog een beetje gelukt? Het zal wel moeilijk zijn geweest met al dat lekkere koolhydraatrijke stokbrood.
Groetjes, S.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan