Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Streefgewichtnu woog op het moment van schrijven 109.50 kg (bmi: 38.34).

Goedemorgen dagboek,
Dit weekend een beetje een domper gehad. Ik had me heel streng aan keurig eten gehouden, de gehele week. Keurig eten, gezond eten, sávonds niets meer eten, veel water en heel veel bewegen gehouden. En zaterdag zoals gewoonlijk op de weegschaal en er was een pond af... dat viel tegen in vergelijk met vorige week zaterdag. :weegschaalrose::fatzo:

Vandaag een doorverwijsbrief opgehaald bij de huisarts. Wil voor de zekerheid nog even mijn schildklier na laten kijken. Kan geen kwaad om dat te regelen want als daar een kink in de kabel zit dan wil ik dat in ieder geval oplossen. Als er niets aan de hand is prima, is er wel wat aan de hand dan kan ik er iets aan doen.

Vanavond staat zwemmen op het programma, weer 60 baantjes. :zwemmen2:Gisteren samen met andré geweest en merk dan wel dat mijn conditie goed op gang komt. Ook alles zoals trappenlopen gaat veeeeel beter.
Zaterdag een verjaardag gehaald en ik was daarvoor naar de markt geweest, heb gewoon twee appeltjes gegeten, 3 stokbroodjes met filet en een klein beetje salade.... en bakken met water. Ging dus goed. :appeltje:
Gisteravond bij de buurtjes gezeten, iedereen aan een biertje of wijntje en linda aan het water. Toen de zoutjes op tafel kwamen ben ik aan de tomaat en komkommer gegaan... was prima vol te houden.
Met het dieet geen problemen alleen zou ik willen dat het wat sneller ging. In ieder geval inmiddels wel de omvang opgemeten om te kijken of het daar wellicht wel afneemt.

We blijven volhouden. :wave::aaioverbol:

linda

July 28, 2008 om 04:29
Beste streefgewichtnu,

Een pond per week afvallen is keurig, hoor! Ik weet dat als je begint het vaak wat harder gaat omdat je dan meer vocht kwijtraakt. Maar het is heel gezond om niet meer dan een halve kilo af te vallen in één week. En het is lastig, dat weet ik en iedereen op deze site weet dat, want je wilt graag sneller. Maar als je sneller wilt en daardoor allerlei crashdieten gaat volgen of te weinig eet, help je je stofwisseling zeker om zeep.
Kop op. De weg van afvallen is niet makkelijk en vooral een kwestie van volhouden. En de weg die jij wilt gaan, gezond eten en bewegen, is een prima weg. Lang, ja dat wel, maar ik wil je wel steunen, hoor.

Groeten van Neppa:heks01:
July 28, 2008 om 04:38
Ik wou eigenlijk iets neerzetten zoals Neppa, maar ja dat deed zij dus en ik sluit me daar helemaal bij aan. Gaat eerst snel maar later weer vaak langzamer dan je wil.
En je gaat goed!

Groetjes Avla
July 29, 2008 om 04:37
Hoi Streefgewichtnu

Ik zag op het forum dat je om buddy`s vraagt.
En ik wil je best steunen, ik zal je toevoegen aan mijn buddylijst, je mag mij ook toevoegen hoor.
Ik wil ook nog zeggen dat ik het met de vorige schrijfsters eens ben.
Niet te snel willen, ik heb er nu in 2 jaar tijd 26 kg af en dat gaat dan het beste. Blijft er het beste af.
Ik ga je volgen hoor en voeg jij me ook mar toe als je wilt.

:simchat:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan