Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Kipje woog op het moment van schrijven 53.60 kg (bmi: 22.31).hoi!

Oei, ik zie dat het bijna twee maanden terug is dat ik hier heb ingelogd... Daar zit dan wel een maand vakantie bij, maar toch. Veel drukte met de schoolafsluiting en een geïnfecteerde computer hielpen ook al niet mee. Lieve buddies, kipje is er weer! Duidelijk aangekomen... 53 kilo..

@ Vrouwke: Bedankt voor je bezorgdheid! Lief van je. Gelukkig kan ik melden dat het hier goed gaat en vandaag weer het startsein is gegeven voor de jo (van jojo) naar beneden!

:kip:

dinsdag
al weer drie ons eraf.(52.7) Dat is motiverend! Gisteren veel was gevouwen ed. Had de gehele vakantie (4 weken) kunnen uitzingen zonder te wassen. 'k Heb een klein wit tonnetje mee met een rode deksel (wordt gebruikt in boten). Daar stop ik -als we weer verder rijden met de camper- ondergoed in, met warm water en wasmiddel. Door het gehobbel over de weg is bij aankomst alles weer schoon. Bovenkleding kwam precies goed uit. We hadden warme en ook wel wat mindere dagen. Bij echt warm weer loopt iedereen in badkleding, dus dat spaart gewone kleding uit. (badkleding past ook in het tonnetje..) Maar bij aankomst thuis was dus wel alles aan een wasbeurt toe..

Heb zojuist m'n grafiek vanaf gisteren laten starten. Zo kan ik weer duidelijker zien wat m'n gewicht nu doet..

woensdag
Weer afgevallen! 52.1 nu. 'k Ben de camper aan het schoonmaken.. wat een klus is dat! In de automatten zit vanalles vast, de ijskast is even groot als thuis, alle kastjes weer van binnen en buiten, het badkamertje met toilet.. Ben nog wel even zoet. Gelukkig doet m'n man de ramen en de buitenkant; meteen de rubbers weer ingespoten zodat ze niet gaan kleven. Ach, met de herftsvakantie ga ik zo weer fris weg!
:kip:

donderdag
..en toen kwam er gisteren onerwacht visite en werd er lekker chinees gehaald.. 52.3 vanmorgen. Vul ik niet in in de grafiek; dnsdag ben ik weer echt eerlijk...
:kip:

July 30, 2008 om 09:51
Hoi Kipje,

Bedankt voor je lieve reactie. Jij ook veel succes. Groetjes petra
July 31, 2008 om 06:17
Hoi Kipje,

Ja voor jou zit het er al op, jij bent de boel weer in het gareel aan het krijgen.
Ik ben alles bij elkaar aan het zoeken en strijken om in te pakken.
Zaterdag vertrekken we naar de zeeuwse riviera.
Hopelijk blijft het weer zo, dat hebben we wel verdiend.

Met afvallen gaat het hier een stuk minder goed. Maar dat pik ik na de vakantie wel weer op. Ik vind in de zomer lijnen veel moeilijker dan in de winter. Ik denk omdat ik dan veel onregelmatiger leef.

Veel succes in ieder geval en tot na de vakantie.

:manonenbo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan