Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

LadyKate woog op het moment van schrijven 63.00 kg (bmi: 23.71).

Dit weekend heerlijk gefietst, en wat was het weer ook mooi!
Vrijdag 75 km, zaterdag 45 en gister een uurtje spinning in de sportschool.
Gewicht is nog steeds stabiel, ik wil eigenlijk toch wel weer eens proberen om er nog een kilo af te snoepen komende week. en dan tussen de 62 en 63 blijven hangen. Ooit moet ik dan toch op mijn streefgewicht van 58 uitkomen ;)

Hoe gaat het bij jullie? Nog hard aan het lijnen/sporten? Of heerlijk gerelaxed in de zon?

Ik wens iedereen een goede week toe!:haveaniceday:


July 28, 2008 om 05:32
Goed bezig Kate!

Je doet het echt heel netjes met je afstanden zo. Rij je altijd met een hartslagmeter? Ik doe dat iig wel. Vooral erg handig bij zware intervaltrainingen om jezelf net nog weer even te pushen als het wat mindr gaat of jezelf af te remmen als het tegoed gaat ;)

Van het weekend heb ik niet alteveel op de fiets gezeten... zaterdag was ik eigenlijk te laat en begon het s'middags vreselijk te hozen.
Zondag was het wel beter maar ben ik toch gaan spinnen ivm tijdgebrek.

Ik hoopte deze week weer te kunnen fietsforenzen maar het valt even niet mee met het weer :( Hopelijk wordt het wat beter gedurende de week.
Voor mij is het jaar eigenlijk tot nu toe wat waardeloos vwb de afgelegde kilometers. Ik loop al meer dan 1000 km achter op de normale jaarafstand. Naja, volgend jaar maar weer vlammen ;) Zeker met ons lagere gewicht !!

Het kan kloppen dat je niet al te hard afvalt omdat je natuurlijk ook spierontwikkeling krijgt in je benen en dat is je grootste spiergroep dus relatief ook veel gewicht. Bovendien neemt je energiebehoefte ook wel toe met al dat gefiets ;) Kun je dat nog binnen de perken houden?

groetjes en veel fijne kilometers van
Bergop
Onbekend
July 30, 2008 om 01:36
He Kate

Lekker dat je zo stabiel blijft ! En dan beetje bij beetje de grammetjes er af knabbelen, dan kom je er ook wel !!

En ook nog sportief op de fiets, helemaal goed !!

Ga zo door !!!!!

Groetjes Ronald
August 1, 2008 om 07:23
Hoi Kate,

Hoe staat het daar? Ik zit inmiddels weer op mijn streefgewicht en nu proberen er weer onder te komen!! Ik heb weer aardig wat afgefietst de afgelopen dagen. 3 Dagen woon-werk verkeer dus weer gratis 190km ;)

Eigenlijk fiets ik nooit zonder hartslagmeter. Ik fiets nu sinds 2004 met zo'n ding en dat bevalt heel goed. Heb nu alweer eeen paar jaar een Polar S720, een hartrslagmeter/fietscomputer combi, waarmee je zo'n beetje alles kunt vastleggen. Hij meet zelfs de hoogte waarop je rijdt. Hier in de poler is dat niet zo interessant maar op vakantie in de bergen is dat heel erg leuk. je kunt ook achteraf alle data naar je PCtje sturen en alle grafiekjes bekijken. Erg leuk :)

Vanaf begin dit jaar ben ik beter op mijn eten gaan letten en hou het nu ook vol. Minder vet en vooral ook minder in omvang. Ik kook nu eigenlijk alles afgepast. Staat wel sneu hoor om je rijst etc af te wegen met een weegschaaltje maar het werkt wel.

Af en toe een uitspatting met lekker uitgebreid thuis of in een restaurant eten moet natuurlijk ook gewoon kunnen. Ik kan mezelf nu ook beter inhouden als ik zwaar getraind heb om niet gelijk op zoek te gana naar eten. Ik beloon mezelf met een klein bekertje yoghurt of fruitkwark.

Voor het weekend ziet hetw eer er niet al te best uit :( Ik ga hard hopen dat we toch nog droog op de fiets mogen ;)

groetjes
Bergop
August 1, 2008 om 11:46
Hey Kate :)

Hoe is het? Nog goed stabiel gebleven deze week? Nog een kilootje eraf weten te snoepen? (Normaal gesproken kom je van snoepen juist alleen maar áán ;))

Succes maar weer!
:kus2:
August 4, 2008 om 12:27
Hoi Kate,

Hoe was jouw week? Nog genoten van het mooie weer?
Zondag heb ik nog 125 km gereden waarvan het laatste uur in de regen. Maar ach dat maakt ook weer niet zoveel uit het was verder wel aardig geweest en niet al te koud ;) Gelukkig is mijn fiets niet al te vies geworden want ik had hem zaterdag nog hard gepoetst ..

Zo net heb ik even een kort rondje van 26 km gemaakt om de stramme benen van gisteren weer een beetje los te krijgen. Dus dat was lekker rustig aan.

Wat is er nou precies mis met je fiets? Het ligt er maar aan wat er stuk is, of misschien gewoon niet goed afgesteld. Wellicht valt het nog wel mee. Wel vervelend dat je nu niet kan/durft te trappen net nu je de smaak te pakken hebt.

Wat betreft mijn streef ga ik proberen nog wat extra te verliezen om richting de 77 te komen. Ik denk niet dat dat haalbaar is maar je moet jezelf een doel stellen al is op je streef blijven moeilijk zat...

groetjes
Bergop
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan