Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Monky woog op het moment van schrijven 128.40 kg (bmi: 46.04).

:hallo3:

Ik ben weer aan de slag met mijn gewicht... the never ending battle...
In maart had ik mijn achillespees gescheurd tijdens een wedstrijd badminton. Ik wist me voor die tijd redelijk op gewicht te houden. Niet een goed gewicht, want ik moest wel gaan afvallen, maar ik wist het constant te houden. Ik kreeg last van hartkloppingen en daar schrok ik wel van. Ik heb dus een hoge bloeddruk en heeft er waarschijnlijk voor gezorgd. Ik krijg er nu medicijnen voor, maar ze hebben me wel gezegd dat het met gewichtsverlies ook naar beneden kan.
Ik kon het helaas niet in daden omzetten, want ik was zo chagerijnig en gefrustreerd dat ik niet normaal kon lopen en alles kon doen vanwege mijn been, dat dat zich natuurlijk in vreten heeft omgezet... Ik had continue pijn. Nu gaat het gelukkig weer redelijk goed dus nu is het tijd om weer de schouders eronder te zetten.

Omdat ik toch eerst snel resultaat wil hebben, begin ik toch weer met de modifast. Het is maar tijdelijk, maar ik wil de eerste kilo's er snel af hebben. Ik wil me snel beter voelen. Want dat is het andere probleem... Ik voel me sloom, duf, heb nergens zin in. Dat moet veranderen. Ik moet wel fit zijn als het seizoen weer begint en ik wil lekker fit zijn als ik met vakantie ga over een maand.

Als ik klaar ben met de modifast, dan zou ik weer op mijn normale traject moeten uitkomen en het gewicht zien vast te houden. Daarna wil ik gewoon door gezond eten verder afslanken. Het is een heel traject, wat ongetwijfeld weer jaren gaat duren, maar je moet weer een keer beginnen en of het lukt... tja... dat zien we in de toekomst wel.

Ik ga gauw weer aan de slag.
Dus ik wens iedereen :eenprettigedag:

Groetjes,
Monky

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan