Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Fleur33 woog op het moment van schrijven 142.00 kg (bmi: 48.00).

Hallo allemaal,

Ik ben helemaal fan van deze site. Ik krijg zoveel steun van mensen die in dezelfde situatie zitten. Dat ik deze site niet eerder ontdekt heb. Ik vond al een hele dat ik moest gaan afvallen, maar ik kon de moed niet opbrengen om weer te beginnen. Nu ik toch de beslissing heb genomen voel ik me enorm gesteund door alle reacties van jullie.

Het gaat goed met mijn nieuwe eetpatroon. Ik eet regelmatig en lekker en ik merk dat ik me goed voel. Nu kan ik bijna niet wachten tot vrijdag, dan mag ik me wegen. Ik behoor tot de mensen die zich eigenlijk 2 keer per dag wil wegen. Maar dat schiet niet op. Ik heb mijn vriend gevraagd of hij de weegschaal wil verstoppen, anders sta ik ieder moment van de dag op de schaal. Dat is voor mij een probleem, ik wil graag snel resultaat, als ik niet snel resultaat zie, dan baal ik en kan ik gedemotiveerd raken. Maar met jullie steun hier, moet het helemaal goed komen.

Veel succes allemaal en tot vrijdag (dan mag ik mijn nieuwe gewicht invoeren)

Groetjes FLeur:cool01:

July 28, 2008, gewijzigd door Lelietje op July 28, 2008 om 14:38
Haha!
Dat heb ik ook!
Ik heb dan ook vakkundig mijn weegschaal verstopt, die zit in een kast, dus als ik me 'sochtends moet haasten heb ik geen tijd om dat ding eruit te halen.. maar af en toe zwicht ik toch hoor!

Weegschaalobsessies zijn eigenlijk erg slecht, want als je dan eens zwaarder bent (door hormonen, water, of dat handje chips haha) dan ben je direct gedemotiveerd.

Prettige dag!
July 28, 2008 om 09:56
He Fleur,
Ik vind deze site ook echt een uitvinding. Misschien is het goed dat we de site nu pas treffen. Misschien zijn we er ook nu pas echt klaar voor om het zelf en zonder dieet te doen.

Ik weeg me ook het leifst elke dag. Dit is ook het enige dat ik gek vind van deze site dat de grafiek en het afslankplan elka dag een datum geven om je gewicht in te vullen. Want je voelt je goed maar als dat om de weegschaal anders is heeft dat toch invloed. Ik weet dat donders goed van te voren maar toch ga ik er teveel op.
Heb mezelf nu ook gedwongen maar 1 keer per week te wegen.
Succes vrijdag ik mag ook vrijdag weer.
Brenda
July 28, 2008 om 11:24
hoi fleur

de pudding vind ik wel te doen. ik koop 2 dozen in de week.1 doos kost 18 euro.dus wel prijzig.maar als je snel wat kilo's kwijt wilt,is het een aanrader,tenminste dat vind ik,maar het is niet iets voor lange tijd,dat hou je niet vol,tenminste ik niet haha

ja ik kook daarnaast ook voor mijn gezin.maar die houden echt van stampot en ik meer van pasta's ed. dus ik heb er niet zo een moeite mee.

groetjes jane
July 29, 2008 om 05:05
Hoi Fleur,

In het het verleden verstopte mijn man ook de weegschaal, en zeker in het weekend, anders was ik sacho in het weekend. Maar nu ben ik zover dat hij gewoon in de badkamer staat en ik elke maandagmorgen dus na het weekend er op mag. Heeel soms doe ik het nog weleens tussendoor, maar dat is echt bijna nooit.

Verder wens ik je:veelsucces: en kan ik je alleen maar zeggen:gazodoor2:

Groetjes Helma
July 31, 2008 om 03:51
:hallo2:

En? Lukt het je de weegschaaldrang te weerstaan?
Mij lukt het niet, ik haal hem iederen ochtend uit de kast.:bigsmile:
Lukt het lijnen een beetje?*8*

:haveaniceday:
July 31, 2008 om 06:30
Ha die Fleur!


Start to Run in een hardlooptraining, maarmee je in 9 weken van 0 naar 5 km hardlopen kan gaan, wat neerkomt op een half uur aan 1 stuk joggen.
Het enige wat je nodig hebt zijn goede loopschoenen en een mp3speler.
De lessen zijn nl mp3tjes, met uptempo muziek wanneer je loopt, en rustige muziek wanneer je moet stappen. Ondertussen hoor je de stem van Evy Gruyaert die je coacht: ze zegt dingen als volhouden, goed bezig, nog een klein stukje, nog 1 minuut... en hoewel het maar een bandje is, dat werkt gewoon super motiverend. Je kan de podcast gratis online downloaden.

Ik loop altijd 's avonds in het bos, vanaf 20u30, dan is het al heel wat frisser, samen met mijn vriend. Het lopen doen we samen, want alleen zou ik het niet kunnen volhouden.
Als je ook mee wilt doen, er is hier een hardloopclub, daar vind je de link naar de website.
July 31, 2008 om 07:30
Ik herken het verhaal met de weegschaal. Ik noteer elke week mijn gewicht op maandagochtend maar sta tussendoor ook wel regelmatig op de weegschaal. Altijd 's ochtends meteen na het opstaan, dan heb je tenminste een goed vergelijk. Ik ben ondertussen al meer dan 30 kilo afgevallen maar nog zeker 20 te gaan. De weegschaal is niet meer mijn vijand, maar ook nog steeds niet mijn beste vriend,

Tonia

www.lowcarbclub.nl
webshop met dieetproducten
Onbekend
July 31, 2008 om 08:12
Hallo Fleur ,
Owwwwwww allemaal zo herkenbaar , de kilo's die er steeds bijkomen , die vermaledijde weegschaal waar je steeds op wil staan , pffffffffff.
Fijn dat je hier steun vindt en ik hoop dat je daar ook je motivatie door vasthoudt.:yougogirl:
Dank je wel voor je berichtje en ik hoop dat we elkaar nog vaker treffen hier , groetjes Els
July 31, 2008 om 15:22
Hoihoi,
die weegschaal is een crime he, ik ben er juist verslaafd aan. Sta er 2x per dag op , wil precies zien hoe mijn lichaam reageert op alles en vind dat zelf prettig. Toen ik op vakantie ging moest ik echt afkicken en dat vond ik eigenlijk maar niets.
Morgen weegdag voor jou. Ben heel benieuwd, is het goed gegaan van de week?
Vind een bbq ook wel lastig vooral omdat ik geen stokbrood mag. Ik neem 4 stukjes vlees (lang leve low carb en geen vlees hoeven tellen) en een salade van tomaat, komkommer en feta en dan zit ik goed vol hoor.

Groetjes van Kiek
July 31, 2008 om 18:05
Een wii kan je niet gebruiken als sport, zelf zie ik het meer als een leuke aanvulling op m'n dagelijkse beweging.

Als je niet van videogames houd dan zou ik het niet aanraden, omdat het na een maand de kast in gaat.

groetjes

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan