Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Neppa woog op het moment van schrijven 81.20 kg (bmi: 28.10).

Heb ik dus een week spierpijn in mijn kuiten gehad van die steples. Het voelde alsof de spieren met de helft waren ingekort, dus wel pijnlijk bij het lopen. Tandje lager, dus maar even.
Ik moet qua eten weer wat meer in m'n ritme komen. Op mijn verjaardag wat meer gegeten. Afgelopen vrijdag uit eten geweest, vis met groente en geen toetje. Afgelopen zaterdag pannenkoek en wat hapjes.
De dagen erna compenseer ik dan wel met fruit en veel groente, maar het lekkerste is toch gewoon in het ritme te blijven en iedere dag de gewone porties te eten.
Dinsdag weer wegen en dat helpt wel om me in te houden. Alleen ben ik bang dat ik niet zo goed ben afgevallen door dit gestuntel. Bovendien is het warm en ben ik ongesteld geworden.
Ik merk dat ik dus weer wil scoren! Er moet van mij weer wat af zijn en het zou echt een teleurstelling zijn als dat niet zo zou zijn. Ik heb zelfs de neiging om vandaag en morgen dan maar niet meer te eten. Het is niet goed, dat weet ik. Ik zal mijn verstand maar volgen, maar gevoelsmatig vind ik het lastig. Het is voor mij nog steeds een dieet en nog geen levenswijze.

Onbekend
July 29, 2008 om 04:14
tsja Nep, kan ik me wel voorstellen. Ik geloof dat velen van ons zo in elkaar zitten. Als je wilt afvallen, is gezond eten meegenomen, maar eerst maar eens die ponden eraf!
Vandaag ben ik weer 81 kg. Kan raar verlopen dus; kilo erop, kilo eraf. Nu moet ik van de week ook ongesteld worden, dus kan er zo weer op zitten. Maar ja, moet maar per week bekijken hoe het eruit ziet, dat is veel eerlijker.
Klinkt overigens wel fijn; dierentuin. Of was het te warm?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan