Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Piek79 woog op het moment van schrijven 101.00 kg (bmi: 32.98).

:hello:

37 wk, 3 dg :zwanger2:

Alles goed in afval-land? Mijn 'land' is natuurlijk meer van het aankomen, maar ja, eerst maar eens het kind geboren laten worden, en dan zien we wel verder.
Eerlijk gezegd heb ik er wel weer zin in om mij op het afvallen te storten. Ik heb er ook wel een soort van vertrouwen in dat ik het -weer- kan.:staycool:
Ik kon het 4 jaar geleden ook, 17 kilo afvallen, dus moet het mij nu weer lukken, toch?:cool07:

Het warme weer is best vervelend... Ik heb enkels als een oud omaatje, kan geen schoenen meer aan, ringen, sieraden, alles is opgezet!!!! Dat voelt wel heel vervelend, zeker aan het einde van de dag kun je niet zoveel meer. :voeten:De huid staat heel gespannen en strak.
Een nachtje goed slapen met je benen iets omhoog in bed, en ik kan er weer een dagje tegenaan! Ik hoop dat ik met de bevalling ietsje minder heet weer heb!!!
Aan de andere kant, daar krijg je het toch wel warm van, dus dat maakt ook niet meer uit misschien?!?!

Ik ben ondertussen heeeeel nieuwsgierig naar ons kindje, dus het hoeft van mij niet lang meer te duren!
:bye:
Groetjes van Monique.
:eenprettigedag:

July 28, 2008 om 11:37
Hello!

Ja, je zal het wel flink zwaar hebben nu, maar goed dat je lekker met zwangerschapsverlof bent, kun je het rustig aan doen.

Nou, deze keer heb ik wel wat moeite met de kilo's, ik lijk maar geen goed vervolg aan een goede start te kunnen geven. Maar ik geef nog niet op!

Ik woon zelf ook in de randstad en gelukkig voor mij was dat probleem er nog niet toen ik bevallen was. Maar als het je niet lukt, duidelijk aangeven hoor! Dan doen ze maar wat beter hun best om je meer uren te geven.

Met mijn kids gaat alles prima. Het is inderdaad wel erg druk. Robin zit in de fase dat hij nog net niet zonder middagdutje kan, maar het wel wil, want vaak ongezellige middagen oplevert en soms valt hij net voor etenstijd in slaap, dan leggen we 'm maar gewoon op bed tot de volgende ochtend. Met slaapje loopt hij te spoken tot half 10, dus dat gaat ook steeds meer tegenstaan, want Martijn krijgt dan om 10 uur z'n laatste fles, dus veel rust is er niet bij. Maarja, dat went ook wel weer ;)
Donderdag is de laatste dag dat ik nog een dagje voor Martijn en mij alleen heb, dus daar ga ik dubbel en dwars van genieten. Daarna heeft mijn man 2 weken vakantie en daarna ga ik weer aan het werk, dus dat wordt dan weer een nieuw ritme zoeken. Ik laat het allemaal maar over me heenkomen :D

Liefs Wen
July 29, 2008 om 10:57
Hoi Mo, :hi:

Oooooh, het wordt spannend bij jou. Ik ben zo benieuwd! Officiceel mag jullie kindje nu geboren worden. Kan elk moment gebeuren, maar kan ook nog 4 weken duren (zoals bij mij). Wil je thuis bevallen of in het ziekenhuis?
Dat jij nu hoogzwanger bent, maakt me een beetje melancholiek. Maf hè? ik vond mijn zwangerschap zo bijzonder. Ik ben blij als jij straks ook kersverse moeder bent haha en we weer allebei in hetzelfde schuitje zitten. En inderdaad, terug in vorm proberen te komen. Dat van dat 's avonds fietsen op mijn gewone fiets, vind ik een prima idee van jou. Laat ik daar eerst maar eens mee beginnen straks en dan zien we dan wel weer verder.
Sterkte met je dikke voeten!
Liefs,
Heidi
July 30, 2008 om 16:36
Héééé, je bent jarig vandaag! Ben ik nog net op tijd. Van harte gefeliciteeeeeerd!!!:happybirthdaygroot:
Heidi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan