Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 28, 2008

Rhiannon7 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 31.21).

:bagage2:Daar was ik weer. Na drie weken:schip:
Eerst een week lang met veel tegenwind en dikke golven naar Bretagne. Veel avonturen beleefd, mooi festival in Brest met uitstekende franse catering waarbij veel wijn en champagne voor ons overbleef, onderweg terug eerst twee dagen lekker gezeild voor er weer van alles mis ging waardoor weer een paar tussenstops, waarna de wind weer tegen was en het zeilen dus voorbij. Het was echt een geval van 'survival at sea'. Uiteindelijk toch in Kiel beland en vandaar gisteravond weer thuis.
Door alle problemen onderweg en de kleine bemanning vaak dubbele wachten gedraaid, dus uiteindelijk erg moe geworden, zeer onregelmatig en maar wat te hooi en te gras gegeten en vooral op de terugweg en in Brest flink wat champagne en wijn verstouwd, plus daar steeds geleefd van de overheerlijke hapjes die de catering bij ons dropte.
In Kiel aangeland ook gelijk flink aan de champagne :bubbels:omdat we het eindelijk gehaald hadden. Na een dag en een nacht in touw gingen er toen vijf flessen doorheen voor iedereen eindelijk te kooi ging, dat was om half acht in de morgen. Champagne ontbijt zonder ontbijt dus. Eenmaal uitgeslapen kwamen achter elkaar nog twee scheepjes aan die het nog veel zwaarder gehad hadden, dus moesten er weer heel wat flessen champagne open. Er is heel wat afgeklonken.
Jullie snappen het al..... Rhiannon is bepaald niet afgevallen deze weken.
En dan te bedenken dat er nu alleen bij mij in de kast al 6 flessen champagne en 12 flessen wijn liggen, mijn deel van wat er nog over was.
We kunnen nog wel weer een feestje geven.

Na een halve dag thuis al weer drie uitnodigingen binnen voor etentjes bij vrienden de komende week, dus het zal wel even duren voor het afvalritme er weer in zit.
Eerst maar eens goed uitrusten, het landgoed weer onkruidvrij maken, dat is nu een oerwoud, inclusief het terras, flink aan het fruit en eens lekker fietsen, zodat al het overtollige vocht ook weer verdwijnt; dat scheelt ook algauw een of twee kilo.
Deze week weer eens flink lezen en schrijven bij alle buddies:koffieachterpc:

Onbekend
July 29, 2008 om 02:41
Leuk dat je weer terug bent.
Volgens mij heb je een hele avontuurlijke en gezellige vakantie gehad.
Het zal wel weer even lastig worden om de draad weer op te pakken.

Maar je gaat straks flink aan de slag in de tuin, dus dan zal je wel weer de nodige calorieen verbranden.

Fijne dag verder!

:annava:
July 29, 2008 om 12:01
Ha rhiannon,
je bent er dus weer. veilig aan land gekomen. veilig weer terug op je landgoed! heb je het naar je zin gehad? ook nog rust gehad, want dat lees ik eigenlijk nergens. veel champagne, veel rare dingen, veel geraffineerde cakejes. maar ozo gelukkig??????????
in ieder geval weer veel meegemaakt en niet achter de geraniums gezeten.

nog zo'n reis en dan daarna hopen dat de buurman een hondje voor je meeneemt.
hoe is het nu met de telefoonverbinding tussen engeland en frankrijk. had je toch bijna in de krant gestaan. ene rhiannon7 vernielt de verbinding tussen de twee landen. foto erbij. wat een toestand. maar alles toch nog goedgekomen met wat aanpassingen links en rechts.

nu de kilo's nog! even een weekje uitrusten. beetje wasjes draaien, kroppen sla wegwerken en de voorraad courgettes of zo.
verder lekker met de benen omhoog een boekje lezen.

rust lekker uit............
tot een volgend bericht.
groet van vier
August 2, 2008 om 13:24
de drie etentjes al achter de rug, of mag je er nog een paar? :bigsmile:
hoe gaat het verder?
al wat uitgerust?

ik ga zo aan de zaterdagavond beginnen.
eens kijken of er nog wat op teevee komt.
en dan op de bank met een flinke pot thee en het zaterdagse taartje.
ik gaaaaaaaaaaaa
:zoefzoef:
wanneer ga je weer de hort op?
Onbekend
August 3, 2008 om 09:52
Hoi Anne,

Ja, ik heb verbindi8ng lijkt het wel. De laatste weken kan ik moeilijk doordringen tot de pagina's van m'n buddies en ik heb geen idee hoe dat komt. Steeds een melding van Windows dat ze de pagina niet kunnen vinden, terwijl de internetverbinding dan 'uitstekend' is.

Ik lees dat je een voorraad wijn hebt overgehouden aan je trip naar Brest.
Misschien moeten we je even komen helpen om die weg te werken?
Minstens een van mijn vergaarde kilo's van de laatste weken is ook door wijntjes veroorzaakt. Heb de laatste tijd alleen nog maar eens zo af en toe een pot thee gedronken 's avonds. Een mens moet toch wat om toch nog een beetje vakantiegevoel te krijgen. Die twee weken Italie van ons zijn alweer zo lang geleden en tussen de herinnering daaraan en nu staan nog twee weken ziek zijn die het beeld wat troubleren. Eigenlijk zou ik gewoon nog een of twee weekjes op vakantie moeten. Het wordt in elk geval weer tijd voor een beetje actie, weekendje naar Zeeland of een dagje naar Friesland...

:_(
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan