Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Poepemieke woog op het moment van schrijven 85.90 kg (bmi: 27.73).

Gisterenavond les 26 van start to run gelopen..
Was kapot!! niet door het lopen maar door het weer, goed gezweet ik.. :D
Gisteren wel geen goei eetdagje gehad, mijn vader had zon pak voorgebakken pannenkoeken in huis gehaald en heb er bijna een week kunnen afblijven, tot gisteren dan :(
Heb 3 pannenkoeken met choco gegeten!!!!!
Voelde mij echt dik daarna, allé niet meteen daarna al voelde ik me wel schuldig maar daarna had ik dan nog eens gewoon mijn avondeten gegeten en zat stikvol dus..
VEEL te VEEL gegeten dus.. Hopelijk beheers ik me vandaag een beetje want wil volgende week nog ergens in die 85 zitten... :D

July 29, 2008, gewijzigd door Jmorphnow op July 29, 2008 om 01:53
Wow, hardlopen en nog zo ver al... hoe krijg je het voor elkaar? Ik zou ook willen beginnen weer, maar ik vind het gewoon zo saai. Ik hou het best even uit, da's niet het probleem, maar na een minuut of 2 zit ik om de 10 sec op de horloge te kijken of ik al iets interessanter kan gaan doen :S

Maar die pannenkoeken waren lekker, toch :)? Van zo iets vergaat de wereld niet, en de weegschaa ook niet, let maar op. Heel goed dat je je verder gewoon aan je eetpatroon hebt gehouden en meteen bent doorgegaan, dan krijg je ook niet dat gevoel dat het allemaal verloren is.

O jawel, we kunnen er over praten tot aan vervelens toe. Dat is ook een bekend scenario, heb ik ondertussen weinig behoefte aan. Ik heb alles opgeofferd, alles er aan gedaan, al mijn liefde gegeven, en dit krijg ik terug... ze is de meester criticus, maar zodra iemand maar hint dat zij zelf iets misschien niet perfect gedaan heeft (al onbedoeld), stort ze in. Naar haarzelf kan ze absoluut niet kritisch kijken. Uit dit soort gesprekken loopt ze jankend en voor je het weet draait het om haar (och verrassend) en zit JIJ HAAR te troosten. Ik voel me er vaak nog ellendiger van dan voorheen. Met mezelf kan ik min of meer onderweg, maar om nog haar te zitten troosten voor wat ze ONS heeft aangedaan, dat is nog een te groot hapje.

:knuffel: J.
July 29, 2008 om 05:38
Hoi hoi,

Nou voor een vreetbui vallen die 3 pannekoeken wel mee.
Vroeger at ik echt veel meer als ik er echt zin in had.
Maar ja als je wil afvallen is het natuurlijk niet goed.
Wel knap van je hoor dat je gaat rennen, en dan zullen die pannekoeken wel niet aan je bibs vastplakken hoor.

Alleen kun je beter gaan als het niet zo heet is ........ want je loopt bijna leeg als je nu gaat rennen.

Fijne dag

:biebelebonsje:
July 29, 2008 om 06:34
Oh ik vind zwemmen weer heerlijk, da's echt een van de sporten waar ik al jaren bij gebleven ben. Nou ja, voor zover je dat een paar keer per jaar over de jaren verspreid 'bij blijven' kan noemen... maar ik zwem heel graag, als ik er aan toekom. Nu kan ik het niet betalen (eh, durf ook niet in de zwemkleding, maar geld is wel eerste reden; als ik het had kunnen betalen, was ik zeker gegaan), maar toen ik nog in Praag woonde en had een clubkaart gratis bij de verzekering, was ik er heel vaak te vinden. Hardlopen is precies, en dan echt precies dezelfde ellende als wat jij met zwemmen hebt beschreven :D muziek of geen muziek. Daarom vind ik het nu ook zo moeilijk om het weer eens te gaan proberen; al bij voorbaat vrijwel zeker dat ik het weer nix ga vinden.

Mja, dat 'achhetistochalverpestvandaag' denken is echt funest voor ieder dieet. Of evenwicht. Gezond verstand enzo ;) neenee je hebt het echt prima gedaan, kun je ook trots op zijn, ondanks de pannenkoeken zelf :knuffel:

Re: mijn moeder je-mig meid, dat is 'hit the nail on the head'! Helemaal juist. Ze heeft inderdaad een hele portie eigen problemen... nouja, haar grootste probleem is dat ze geen probleem heeft, als je snapt wat ik bedoel. Dat maakt het nog extra moeilijer, want je ziet hoe ze het zichzelf moeilijk maakt, en je weet dat je haar niet kan helpen en dat ze er zelf niet uitkomt. Om wanhopig van te worden. Ik heb haar ook vergeven, ik weet helemaal waar het vandaan komt (en ze heeft ook geen makkelijke jeugd gehad, genoeg gezegd), ik kan haar troosten, maar voor mezelf, voor mijn eigen weg en genezing zou ik willen dat ze *een keer* door die plank voor haar hoofd kijkt en erkent dat ik misschien niet even voor de lol een eetstoornis en depressie en bipolaireit heb aangeschaft. Dat het nix is wat alleen maar 'mijn schuld' is, en dat ik het misschien niet hebt kunnen helpen.

:knuffel: Je bent lief :)

J.
July 29, 2008 om 07:39
Geen slimme zet, liefste, want zo'n eer moet beslist teruggegeven worden en let op hoe ik JOU in de gaten ga houden als mijn buddy :D

Ik heb het vooral met skaten... de inline skates heb ik ver in het verleden voor Kerst gevraagd en buiten dat heb je geen kosten. Ik heb hier geweldige omgeving waar ik een heleboel rondjes heb voor om te afwisselen, muziek mee en voor je het weet heb je weer een uurtje eraf gesport. Skaten vind ik echt zo fijn, gaat ook heel makkelijk af en hoe raar dat ook is aangezien je er best wat mee verbrandt, het is niet zwaar. Ik kan het met gemak trekken als ik lichamelijk weinig meer kan doen, kom er ook nooit zo uitgeput terug van. Maar ja... dan moet je het ook mee hebben zitten want je kan niet overal skaten, en het weer moet ook een beetje meegaan.

Pfff, ik ga nog echt beginnen met hardlopen :wat?:. Ik heb vorige week de website van start to run doorgebracht en de schema's gedownload, ben op en top voorbereid maar het moment M zit ik ferm uit te stellen :D

Ik kom uit Praag; heb er tot mijn 14de gewoond, toen had mijn vader een aanbod gehad op werk hier in NL en zijn we verhuisd. Tussen mijn 18de en 21ste heb ik er weer even gezeten, en sinds 2004 ben ik terug in NL. Bijgevolg ik heb niet echt een gevoel van thuis en als ik ergens voor 2 maanden woon, mis ik al de andere plaats en zou kunnen verhuizen - maar het blijft interessant ;)

Ja, eetstoornis. De nieuwste trend in hobbies van de verwende, luie jongeren van tegenwoordig. Daarnaast zelfmoord, bipolaire stoornis en automutilatie. Probeer maar zelf, berger lol dat je eraan hebt, jezelf dwangmatig uit vorm kotsen en laxeren. Zucht :-(

Ouders he. Maar het zijn ook alleen mensen. Ik denk dat je al gelukkig bent als je ouders hebt die gewoon hun best hebben gedaan. En ik weet heel zeker dat die van mij er alles aan zouden doen om mij gelukkig te zien :) maar ondertussen is het mijn eigen strijd geworden.

Liefs,

J.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan