Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Tica woog op het moment van schrijven 80.20 kg (bmi: 28.76).

Er is een week voorbij gegaan zonder dat ik iets heb geschreven. Ik had een paar deadlines die ik moest halen en waardoor de rest eventjes moest wachten. Daarnaast ben ik een lang weekend weg geweest. Al met al was het geen goede week wat betreft het volgen van de menu's. Ik heb veel tussendoor gegeten. In eerste instantie dacht ik dat het wel mee viel, maar het is meer geweest dan ik had gedacht. Ik moet mezelf toch aanwennen om niet te veel te sjoemelen tussendoor. De dagen dat ik thuis ben moet ik me er gewoon goed aan gaan houden (ook als mijn vriend thuis is) en als ik dan een keer niet thuis ben is het niet erg dat het allemaal niet helemaal lukt.

Ik vind het niet moeilijk om me aan de menu's te houden, maar ik merk dat ik toch uitwegen zoek. Eerst een weekend met allerlei visites. Afgelopen weekend de feesten van Gent bij andere vrienden. Dit komend weekend een bbq en 2 kinderen 2 dagen te logeren. Ik moet me echt beter aan de menu's houden, want anders komt het nooit goed. Ik zal mezelf dus een schop onder de kont geven en aan de slag gaan. Gisteren de menu's weer gevolgd en vandaag ga ik er mee door. Alle boodschappen zijn weer in huis.

:schopondermijnkont:";)

Onbekend
July 30, 2008 om 01:25
Hoi!

Heb je het leuk gehad op het feest?
Het uitwegen zoeken ken ik: 'nog eentje kan toch geen kwaad...' ;)
Probeer je op dat soort moment voor te stellen hoe je eruit zal zien wanneer je op je streefgewicht bent. Helpt bij mij erg goed. Ik had afgelopen weekend een artikel gelezen over sporters die de grootste kans hadden om te winnen, wanneer ze hun onverwinning van te voren visualiseerden. Ik denk dat dit bij afvallen ook zo werkt.
Succes weer deze week!

:n311ek3:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan