Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Bentley woog op het moment van schrijven 64.40 kg (bmi: 25.47).

Hallo allemaal,

Heb vandaag weer eens op de weegschaal gestaan, er is niet veel af, maar toch weer 200 gram. Had niet echt veel verwacht, ben ongesteld en heb ook best wel ondezond gegeten. Dus het valt niet echt tegen.:emielopdeweegschaal:
Gelukkig is het weer beter weer, dan eet ik zo ie zo minder en drink nog meer water. Het nadeel is wel dat ik minder zin in bewegen heb.

De planten bakken in de zijn klaar, op wat beplanting na. Kan niet echt iets naar mijn zin vinden, denk dat het komt omdat het aan het einde van het seizoen is, en straks de najaars planten weer komen.
Met een boom gaan we toch wachten tot het najaar, of moet toevallig tegen iets in een pot aanlopen. Het is wel erg mooi geworden, en de trally tegen de schuur is echt prachtig. Kan niet wachten tot de druiven eroverheen groeien, maar dat zal nog wel even duren. Heb er nu hanglantaarns aangehangen met kaarsen en dat ziet en 's avonds geweldig uit.

Nick en Simon (de cavia's)gaan vanavond weer naar huis, best jammer want het zijn gezellige beestjes. Ze begonnen net te wennen hier, en wat los te komen, maar het is niet anders.Bentley zal morgenochtend ook wel op zoek gaan naar ze en ze missen. Hij is er helemaal weg van.:cavia:

Zo, dat is het weer voor vandaag, wens jullie een fijne dag,
:bentley:

July 31, 2008 om 04:02
Dank je wel :hug:

:biebelebonsje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan