Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Streefgewichtnu woog op het moment van schrijven 109.50 kg (bmi: 38.34).

Hallo dagboek, :alleskomtgoed:

Gisteren een goede dag geweest. Samen met dre naar een fotograaf geweest voor de bruiloft :jaikwil:en dat is dus inmiddels geregeld. Heb hem wel verteld dat hij tegen de tijd dat het zover is geen groothoeklens voor mij nodig heeft, hihihi.
Voordat we naar de fotograaf gingen ben ik direct na het werk naar de sportschool gegaan en heb daar ongeveer 2 uur aan de gewichten gehangen. Heb inmiddels een verwijskaart voor het bloedprikken en mijn schildklier gehaald. Ga morgen voor het werk even prikken.

Gisteren op de sportschool op zo'n weegschaal gestaan waar je vetpercentage, je leeftijd volgens de gewichten, je BMI etc. naar boven komt. Bleek dat ik toch te weinig vocht drink, dus daar doen we nu wat aan. Over mijn leeftijd.... zit bijna in de VUT, en :Oschrok daar toch wel even van. Over drie maanden, als ik zo doorga mag ik voor een tweede keer op die weegschaal staan en dan zal het e.e.a. hopelijk verbeterd zijn. Bleek trouwens wel dat ik veel spieren heb, dat verbaasde me dan weer. Later realiseerde ik me dat ik natuurlijk gewoon jaren 115 kg. heb lopen slepen wat ook wel weer zijn invloed op mijn spieren zal hebben gehad.....

Vandaag gewoon een rustig dagje op kantoor. :kantoor2:Heb alles weer me om te eten en echt.... het gaat hartstikke lekker. Geen uitspattingen, smokkelen ofzo, gewoon keurig 3 maaltijden en drie tussendoortjes en flessen met water. Ik begin op de sportschool trouwens te zweten van de inspanning... heb ik jaren niet gehad, maar wel lekker.

Vanavond gaan we een auto uitzoeken voor de familie tijdens de bruiloft zodat die lekker een glaasje kunnen drinken en daarna ga ik met lonneke en misschien andré zwemmen. 60 baantjes staan weer op het programma.

Kortom het gaat lekker. Heb gisteren nog even op de sportschool :heffen2:op de weegschaal gestaan en ook dat was lekker. Was tenslotte avond maar ik woog daar 108 kg. en 3,5 ons... dat zou lekker zijn als dat aankomende zaterdag ook zo is, dan zou ik deze week 1 kg. en 150 gram afgevallen zijn. Ze vertelde trouwens op de sportschool dat de combinatie krachttraining goed was voor de opbouw van de spieren en dat het zwemmen goed was voor de verbranding van kcal. De combinatie was perfect.... lekker dat een simpele ziel als ik toch de verbanden begint te begrijpen!

Tot later dagboek!

:regenboog:
lin

July 29, 2008 om 10:00
Haha een groothoeklens heeft de fotograaf vast niet meer nodig tegen die tijd! Eerder een telelens als je zo doorgaat!

Hou het zwembad en de sportschool heel. En hopen dat ze in één keer goed prikken morgen. Bij mijn 3 maandelijks cholestorol prikken heb je soms van die prikmutsen pfff...En te hopen dat er niet een op deze site zit die dit leest, anders prikt ze expres mis.

Groetjes Avla
July 29, 2008 om 14:00
Hey Buddy

Leuk dat je me hebt toegevoegd.
Je lijkt mijn zus wel die kan ook verhalen schrijven:grinnik:
Maar jij bent goed enthousiast zeg dat komt helemaal goed hoor.
8Mei ga je trouwen zeg je, dan ben je er lekker vroeg bij met alle voorbereidingen.
Maar eh ik wil je even heel :veelsucces: wensen met alles, maar in het bijzonder met afvallen.

:simchat:
July 30, 2008 om 02:55
Hoi, prik overleefd? Heb je ook toegevoegd als buddy.

En dóórgaan hé, Groetjes Avla
July 30, 2008 om 03:03
Hee Avla, Leuk dat je als buddy bent ingelogd. :super!::jippie::happy:Had de laatste paar dagen al gedacht dat ik je moest uitnodigen, maar was net te laat.:-|

Leuk!
groetjes,
linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan