Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Jessica78 woog op het moment van schrijven 96.40 kg (bmi: 33.75).

:hartje::lam::hartje::ezel::hartje::koe2::hartje::sky::hartje::poes::hartje:
wow......ik heb een paar filmpjes gezien van PETA de organisatie die zich inzet voor dierenrechten.

ik zag hoe de koeien en varkens en kippen toegetakeld werden enz. ik werd er helemaal misselijk van.

ik ben een poldermeisje. dus ik weet dat koeien gemolken en geslacht worden. maar nu ik heb gezien hoe het er bij (het grootste gedeelte van) de vleesverwerkingindustrie aan toe gaat, hoef ik geen vlees meer.

ik ga en maand lang vegetarisch eten proberen. kijken hoe me dat bevalt.
:groentenfruit: :radijs: :slakrop:
als ik een jaar lang geen vlees eet, heb ik al ruim 60 dieren gered. dus in deze proefmaand red ik er al minstens 5. dat geeft ook een goed gevoel.

ik heb gisteren de supermarkt afgestruind naar vegetarische dingetjes en sojayoghurt enz gekocht. helemaal niet verkeerd.
ik heb het 10 jaar geleden ook al eens geprobeerd, maar toen smaakte het nog naar niks. het is gelukkig een stuk verbeterd.

to be continued...........:bloem2:

July 29, 2008 om 16:42
He wat zie ik nu, je grafiek gaat weer naar beneden! Super!!!

Ben benieuwd hoe het vleesloze leven je bevalt. Laat je t even weten? Enneh.... veel succes natuurlijk, keep up the good work!!

groetjes,
:twix2:
July 31, 2008 om 01:46
He goeiemorgen Jessica,

Alles goed? Voel je je nog okee na een paar vleesloze dagen? Ik heb er respect voor hoor, gewoon in een keer nokken met vlees eten. Ik ben op zich geen grote vleeseter. Ik eet thuis haast nooit vlees, maar in restaurants ben ik toch wel erg gek op een lekker tournedostje of iets dergelijks (ondanks dat ik ook een enorme dierengek ben... toch weerhoudt me dat niet). Thuis ben ik meer van de vis (tonijn, zalm, garnalen). Maar dat eet ik ook niet zoveel. Wat ik denk ik het meeste zou missen zijn lekkere vleeswaren zoals fricandeau of rosbief, mmmmm. Op dit moment eet ik dat ook al vrijwel niet omdat ik van het Prodimeddieet natuurlijk geen brood mag, en om nou zo'n Prodimedbroodje te gaan bekleden met vleeswaren en doen alsof t echt brood is.... nou nee. Dat smaakt toch naar van alles behalve naar brood hahaha.

Je schreef gister dat je eiwitzakjes had waar je niets mee doet. Wat zijn dat voor zakjes? Zijn dat van die maaltijden zoals Prodimed (met smaken) of zijn het een soort eiwitsupplementen? Ik vind het echt super dat je aan me denkt, alvast bedankt daarvoor!

Hoe is het trouwens met je verbouwing? Moet je nog veel doen of is t nu zo'n beetje gedaan?

groetjes, en we blijven doorknokken, we zijn op de goeie weg!!

:twix2:
August 8, 2008 om 05:52
Hey!

Leuk hoor, je nieuwe haar. Succes met je nieuwe levensstijl.

:bloem: Hans
August 20, 2008 om 06:46
He Jessica, wat zie ik, je grafiek gaat de verkeerde kant op!!! Misschien toch maar weer vlees gaan eten?? Nee hoor, flauw grapje.

En mijn grafiek is inmiddels ook weer behoorlijk de verkeerde kant op geslagen alleen ben ik zo stiekem dat ik m'n gewicht even niet heb ingevuld. Hoezo jezelf voor de gek houden?!?! Ik woog vanochtend 88.60 dus drie kilo erbij. Wel in mijn voordeel pleit (hoop ik tenminste) dat ik net ongesteld ben en hopelijk houd ik dus ongeveer twee kilo aan vocht vast. Ja en die derde kilo heb ik er gewoon dus echt zelf aangevreten.

Sinds ik donderdag bij de consulente ben geweest, ben ik begonnen met vreten.
Ik was donderdag jarig dus dat moest gevierd worden ('s avonds kaasfondue en kaasplankje, met wijn natuurlijk), vrijdagavond niks bijzonders, zaterdagavond naar de Parade geweest (twee ijsjes, poffertjes, een turks pizzaatje én tapas én wijn) en zondag onze verjaardagen gevierd op een terras (heeeeeeel veel wijn, heel veel bittergarnituur, toast met paling, zalm etc. en een groot stuk toffeetaart mmmm), maandag uitgebreid wezen lunchen ivm kantooruitje (ook weer met frietjes erbij), gisterochtend getrakteerd op kantoor (moorkop mmmm), tussen de middag een soort tosti met pesto en brie en 's avonds een wit pistoletje met een kroket en mayo.

Tsja nu ik het allemaal zo opschrijf zijn het misschien toch wel drie echte vetkilo's hahahahaha. Ik hoop het niet zeg!! Maar sinds vanochtend ben ik weer goed bezig. Op naar de 80 kilo.... hopelijk!

groetjes enneh.... volhouden he?
:twix2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan