Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 29, 2008

Liek70 woog op het moment van schrijven 94.50 kg (bmi: 33.48).

:hello:

gisteren mij redelijk netjes gehouden, alleen s'avonds een stukje chocola en chips genomen maar over de hele dag mij netjes gedragen en vandaag eigenlijk ook weer.
ik begin er weer meer bezig mee te zijn, heb lijnproducten in huis gehaald, veel fruit en ik begin het ook weer te winnen van mijn slechte ik:duel: voorbeeldje; er waren magnums :magnum: in de reclame en ik stond te twijfelen maar ik heb ze toch niet gekocht, goed hè?
ja het begint er weer een beetje op te lijken, nu alleen de avonden nog.

oja en een tip voor mensen die vet kwijt willen: 's morgens voordat je gaat eten gaan zwemmen of snelwandelen/nordicwalken en daarna een lichte maaltijd zoals yoghurt met fruit. het zit namelijk zo; 's nachts krijg je geen koolhydraten naar binnen omdat je niets meer eet en zodra je beweegt verbruik je koolhydraten, beweeg je zonder eerst te eten moet je lichaam energie ergens anders vandaan halen en dan verbruikt je lichaam het oude vet. okè, best pittig maar al is het maar een half uurtje lopen dan heb je toch weer wat oud vet verbruikt en daarna kan je wat eten. ik heb daar niet zoveel moeite mee, eet wel eens meer wat later nadat ik de kinderen naar school heb gebracht.
en waarom zwemmen of snelwandelen? daarbij gebruik je al je spieren.
heb dit ergens gelezen en ik ga dit zeker proberen, nordicwalken is toch een van mij favoriete sport omdat het makkelijk is, al je spieren gebruikt, zo'n 400 cal. per uur verbruikt en meteen de hond is uitgelaten, top toch.:nordic:
hou jullie op de hoogte over hoe ik dit ga ervaren.

July 30, 2008 om 13:55
:dagmickey: Hee Liek,

Goed zeg dat je die magnums hebt laten liggen. Jaja, zo te lezen ben je weer klaar :boksen: voor de strijd.

Mooie tip van dat wandelen en zwemmen. Ik hou niet van sporten, maar wandelen gaat nog wel. Zal dat zeker eens gaan doen in de ochtend.

Succes met je strijd, en ja, de avonden vind ik ook het moeilijkst, begint zo rond een uur of 21.00, dan wil ik eten. Nou ja, we doen ons best.

Fijne avond Liek!
:knuffel: Marja
August 8, 2008 om 13:55
Hee Liek,

Ja, hier gaat ie goed hoor. Sta giga-stil vanwege mijn koolhydraten-vreet aanvallen van de week, maar verder alles onder controle hoor.

Oh, lekker he patat :patatje: en bbq, wég met die saaie groenten en fruit. Als ze ooit een nieuwe vitamine ontdekken in patat, chips :chips: en vette happen:snakken:, dan gá ik er iedere dag voor hoor:taartgulzig:.

Het leven is niet eerlijk, oh neeeee!!
Maandag, nieuwe kansen voor je Liek. Als je in dagelijkse ritme zit, wordt het toch weer wat makkelijker, hoewel... ik worstel best te laatste tijd. Begin het eigelijk beetje zat te worden dat lijnen.

Fijn weekend Liek!!
Marja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan