Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Fila woog op het moment van schrijven 70.20 kg (bmi: 24.87).

nou zeg, weer niks afgevallen! ik hou me heel goed aan het dieet. Neem af en toe een extra soepstengel maar daar kan het toch niet aan liggen?
Als iemand er een verklaring voor heeft, laat het me weten aub! dit is niet leuk!!
Fila

19 augustus.

Vandaag onder de 70! YES, zo gaat ie goed.
Gisteren was ik wat gedeprimeerd door het plateau waar ik op bleef hangen. Door de verbouwing van ons nieuwe huis, waar we al in wonen, heb ik ook weinig plek waar ik me terug kan trekken. Ik wilde gisteren muren gaan voorbehandelen zodat de stucadoor verder kan maar ik had geen energie, lichamelijk en geestelijk.
Vandaag gaat het beter. Zowieso doordat de weegschaal 69.7 aangaf. Op mijn werk ook een goede dag gehad waardoor er ook energie vrijkomt.

Onbekend
August 18, 2008 om 15:53
Hoi,hoi,
zit je ff op een plateautje? Balen joh, maar het kan ook gewoon vocht zijn hoor. Moet je misschien ongesteld worden. Ben net zelf ongi geworden. Daarnaast moet je lijf ook léren loslaten.

Je kan dit plateau doorbreken met elke ochtend halve citroen uitpersen in heet water (250 ml) en opdrinken op nuchtere maag. Daarna: hoe zijn vlees(waren) verdeeld over de dag? 2 x 100 gram (lunch en diner)? Gebruik je veel/weinig zout (drinkbouillon heeft veel zout). Hoeveel :waterdrinken: drink je op een dag? Andere tip van uit bio-HCG: 5-6 :appeltje: a day, keep your weight away (ook om vetafbraaksnelheid te doorbreken...).

Kop op,he, :aaioverbol: laat je niet in de luren leggen door je :weegschaalrose:. Je doet het heel goed!!! Ik zagje voedingsdagboekje. :yougogirl:

Ciao, ciao en smelt ze...

:goteam:
Jolanda
August 19, 2008 om 00:37
Hoi Jolanda,
dankjewel, het helpt. Ik de denk dat ik teveel zout krijg en ik neem het vlees niet altijd goed verdeelt ever de dag.
ongesteld word ik niet meer, vorig jaar is mijn baarmoeder verwijderd.
maar mijn cyclus heb ik natuurlijk nog wel dus dat kan het ook zijn,.
Ben nu wel 69.7 kg! onder de 70! Jippie!!!!
nog anderhalve week, ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
succes allemaal!
Fila
Onbekend
August 20, 2008 om 15:06
He Fila,

welcome to the ;6b;0b's... Lekker he, als je weegschaal met een lager cijfer begint... Wat betreft die citroen: kijk even op mijn intro-pagina... staan nog meer aandachtspuntjes in over mijn 'afvalstrategie'.
:gazodoor2:

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda

PS vanaf vandaag wil ik elke dag een afvalweetje in mijn dagboek plaatsen. De eerste staat er nu in...
Onbekend
August 23, 2008 om 01:18
Zo gaat-ie goed, zo gaat-ie beter, alweer wat ons gesmolten...


Jij gaat lekker zeg. Toppie!!!!!!! Ik heb nog twee ampullen. Einde fase 1 is inzicht. Yep...

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
Onbekend
August 25, 2008 om 17:15
Hoi, hoi, jij gaat gestaag verder zeg. :gazodoor2:.

Wanneer is je laaste dag van fase 1? Bij mij was dat afgelopen zondag. Het preparaat werkt nog drie dagen door. Ben ondertussen algestart met eiwittenopbouw. Zat afgelopen twee dagen rond de 1000 kcal,maar wil in eerste instantie richten op 800 per dag en ook meer eiwitten en weinig koolhydraten. Bevalt me goed, zelfs met verjaardagen... (zie mijn dagboekje vandaag).

Ik ga zeker door op deze site. Motiveert enorm en... ik ben nog niet op mijn streefgewicht, vandaar... Succes met je nieuwe huisje. Wanneer ga je verhuizen?

Ciao,ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
August 26, 2008 om 13:00
Ha Jolanda,
donderdag is mijn laatste fase 1 dag.
Pfff, eindelijk weer een lekkere boterham!Alhoewel.... misschien dat ik dat 's middags doe, 's morgens yoghurt en wat fruit... ik wil natuurlijk wel verder afvallen. Wat jij doet, eerst 800 kcal en dan langzaam opbouwen ben ik ook van plan. Na een week of drie op 1200 - 1500 tot mijn streefgewicht op de weegschaal staat.

We gaan niet meer verhuizen, we wonen al ik het te verbouwen huis. Doordat het vorige huis heel snel verkocht was, zijn we direct in het niuewe huis getrokken. Uiteraard met het idee dat het in een week of 6 klaar zou zijn. Het duurt nu al bijna 3 maanden...
Maarrrr, een prachtig jaren 30 huis met mooie details, die willen we bewaren.
En natuurlijk komen er allerlei onverwachte dingen langs, vloeren die toch vervangen moeten worden, achter muren schoorstenen die vanaf de nok verwijderd moeten worden en ga zo maar door.
We slapen wel lekker, boven hebben we nog niks veranderd, gewoon de bedden neergezet en gordijnen opgehangen, slapen en douchen gaat gelukkig normaal.
hee Jolanda, succes met het verdere afvallen, dank voor je steun en we keep in tuts.
groetjes, Fila.
Onbekend
August 29, 2008 om 12:55
Hoi Jennie,

Grappig he, dat ik in je dorp was. Heb je er altijd al gewoond? Drenthe blijft en is een mooie provincie qua natuur en ruimte en rust. Onze oud-burgemeester kwam er vandaan (Hans Ouwekerk), en twee oud-collega's van milieu (Hans Warrink en Margrietha Rengers). Zou wel heel toevallig zijn als je ze kent...:-)

Goed gedaan, hoor. Al bijna 7 kilo gesmolten...
*9**9**9**9**9**9**9*

Ja, lijkt mij het meest verstandige, het aantal kcals in stappen weer opbouwen, doe ik ook. Ik ben nog wel erg gericht op veel groente en eiwitten. Heb inmiddels een eiwitpoeder aangeschaft (in eerste instantie voor mijn man),maar misschien ook voor mij. ANders wordt het zoveel vlees eten, en ik wil ook graag de vegetarische kant op. Ik blijf trouw aan de eiwitregel (zie mijn intro-pagina): lengte x lengte x 23 gram per dag... En als je sport zelfs oplopend tot 40% extra per dag....

Ik merk dat ik geen tot nauwelijks behoefte heb aan suikers via snaaien. Het werkt echt verzadigend. En de koolhydraten pak je ook heel makkelijk via fruit snoepen...

Daarnaast blijf ik doorgaan met voedingsdagboek en sportdagboek. Lees maar in mijn dagboek van vandaag waarom. Ik ga dus niet uit de lucht, hoor. Kunne we doorgaan met elkaar steunen en scherp houden...;-)

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
Onbekend
September 5, 2008 om 14:36
Het gaat weer d egoede kant op hoor, het is er zo weer af...

Heb je je al weer gewogen? Wat is dat nou? Is er geen Jen meer die zegt: :schopondermijnkont:?

Kom op joh, eerlijk zijn tegenover jezelf...

:jijbenthetwaard:


Stoelgang? Ik hebnu activia, en beweging helpt ook heel goed. Had ook last van mijn stoelgang, maar nu komt ie weer...

Ik werkte trouwens bij de gemeente (tot 2002). Ben nu zelfstandige en nog een klein deeltje in de GGZ. Werk jij nog bij de gemeente?

Mocht jij trouwens tijdens de bio-kuur ook geen cremes en shampoos ed. gebruiken met olie of vet? Yep, zefde als bij jou.

Nou Jen (of Fila),zet hem op he, ook jij kunt het. Doorpakken nu, hoor. Ben even streng voor je...

:eenfijnweekend:

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
Onbekend
September 12, 2008 om 14:20
Hoi Jen, ben je er nog? Durf je weer,nu de weegschaal weer de goede kant op gaat? Kom op, he, op dit moment lig je vier ons op me voor...
:klappen:

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
Onbekend
September 18, 2008 om 03:50
Hoi Jennie,


Maagpijn wordt (gelukkig) weer minder. Ik ben er nog niet zo zeker van dat het de bio-hcg was. Zit momenteel ook in een (loslaat)proces van 'oud-zeer'... Vanmiddag lekker ontspannen via de cranio-sacraal therapeut.

Is je huisje al helemaal klaar enkan je nu even ertussenuit? Ik ben wel benieuwd naar jouw stabilisatiefase hoor en ook hoe je nu eet...

Ciao, ciao en smeltze...

October 16, 2008 om 05:22
Ha medehardloper, dank je voor je reactie. 4 mijl is me gelukt in 36.37.1, meer dan een minuut van mijn vorige tijd af. Die 35 minuten dat komt later misschien. Als er op mijn leeftijd nog verbetering in zit.. :)

Hoe gaat t nu met afvallen?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan