Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Berylll woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 29.73).

16-8-2008

:sfeest:oms heb je dat...heb je aan jezelf beloofd dat je wel een paar chipjes mag tijdens een film, gaat iedereen in de kamer daar rot over doen.
"Nee, je mag dat niet. Zou je dat nou wel doen?" etc. Dit haalt dan meteen het slechtste in mij naar boven.:grrrrrr: Ik moet geen hekel krijgen aan eten, ik moet het juist meer leren waarderen en dat lukt zo niet. Het kan dan zijn dat ik of meteen helemaal niks meer wil eten, of zo'n zak chips achterover wil goooien. Ik moet dit op mijn eigen manier doen. Ze mogen me best helpen, maar niet op deze manier (ook al weet ik heus wel dat het goed bedoeld is):$.

Ik heb dus weinig gesnoept vandaag, maar toch nog wel iets. Ik heb uiteindelijk wat Japanse rijstcrackers op en een ijsje na het eten. Mijn dag is verder normaal verlopen. Ontbijt met meloen, middageten met bruin brood en als avondeten volkoren spagetti met groente :champignon:(en omdat mijn buik echt leeg was eerst nog even een mango). Dat is best netjes toch voor op een zondag?

Ik heb als beweging vandaag alles lopend ondernomen. Eerst naar mijn ouders, vervolgens weer naar mijn huisje. Van daaruit naar mijn zus en 's avonds weer terug. Verder heb ik weer een half uur gewiid.
Ik was heel tevreden over vandaag.
:bigsmile:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan