Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Monky woog op het moment van schrijven 128.40 kg (bmi: 46.04).

Ja hoor... weekenden... blijven mijn struikelblok *n*
Ik kon het niet volhouden. Ik heb zo veel mogelijk gedaan om druk te blijven. Konijnen verschoond, de hele benedenverdieping uitgesopt... in de tuin onkruid gewied... tussendoor Olympische Spelen gekeken... Maar het lukte me 's avonds niet om van de koekjes af te blijven... en de kaasblokjes :zucht: Gisteren de haag gesnoeid... ben ik de hele dag mee bezig geweest, maar het lukt me niet om van de kaas en koekjes af te blijven. Ik heb ook een loempia gegeten en kroepoek als avondeten. Ik had het even helemaal gehad.

Nu nog de laatste loodjes... :ineedahug: Het was zo dicht bij die 114 kg. Ik hoop echt dat ik het nog voor volgende week haal. Zou toch wel heel jammer zijn.

Groetjes,
Monky

August 18, 2008 om 04:19
Hoi Monky,

het lijkt wel of we met dezelfde problemen kampen. Het gaat een hele tijd goed, maar dan vallen we toch in de fout en als het hek van de dam is.........maar vol blijven houden hè!!!! Je kan het!!!! We verliezen pas de strijd als we het opgeven. En dat gaan we niet doen hè!!!

groetjes,

Richie
August 18, 2008 om 05:44
Meid, kom hier,je krijgt een heeeeeeeeele dikke :groepsknuffel: en dan een flinke duw om de draad weer op te pakken. Dat is het moeilijkste, 1 dag vreten mag en dan jezelf weer aanpakken en verder gaan. Het 'vet" zit nu nog niet zo vast, je kan het meisje, echt waar. Je bent al zo ver gekomen, nog maar 1600gram. PEANUTS, makkie, dat lukt je.

Liefs
Dooske
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan