Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Mel81 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 25.71).

:bonjour:
Daar ben ik dan eindelijk weer!! en hoe...snif snif:zakdoek:... Ik zal jullie de schade vermelden.

Ik ben 18 dagen op vakantie geweest en ben daarin wel 6 kilo aangekomen!!:O Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik me er ook echt niet aan gehouden heb. Was wel mijn bedoeling mezelf een beetje strak te houden, maar ik ben er zo slecht in als ik in een andere omgeving ben en een ander ritme heb, dus zo ook deze vakantie weer. Ik woog de dag voor we weg gingen 64 kilo en moest er nog maar 2!! Dat was natuurlijk goed te overzien. Nu moet ik er weer 8 af!! Dat is een heel verschil. :--( Over die 6 kilo heb ik ongeveer 3 maanden gedaan die eraf te krijgen en met 18 dagen heb je ze er zo weer bij...niet te geloven toch!!!
Ik heb mijn doel maar weer wat bijgesteld en ook mijn streefgewicht naar 2 kilo minder gezet. Ik wil 60 kilo wegen op 1 december 2008. Ik geef mezelf daar dan 3.5 maand voor en ga er vanuit dat het me gewoon gaat lukken!!:deoverwinning:

Ik ga er vanaf vandaag weer helemaal voor. Ik begin weer met sporten :crosstrainer: en het eten wordt weer gewoon normaal!:slakrop:
Ik hoop dat bij jullie allemaal de schade nog een beetje is meegevallen!
Ik hoop ook dat iedereen die op vakantie geweest is een leuke tijd heeft gehad en wens alle mensen die weer aan het werk moeten na de vakantie veel sterkte de eerste dag, haha.:muwhahahaha:

Groetjes melanie

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan