Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Margarita42 woog op het moment van schrijven 76.90 kg (bmi: 31.20).

Lieve lieve buddies,

Sorry dat ik er een paar dagen niet was. Heb het beredruk maar vooral beregezellig gehad.

Donderdag met de kinderen de hele dag naar Dippiedoe geweest. Is een grote binnen-/buitenspeelparadijs hier heel dichtbij. Lekker met een vriendin buiten op het terras gezeten en de kinderen heerlijk gespeeld. O.a. midgetgolf.

Vrijdagochtend een vriendin met kinderen op bezoek gehad, lekker bij ons geluncht met tosties.
Vrijdagmiddag heb ik voor beide dochters een zonnehoed met brede rand (oude hoeden van mij) versierd voor de hoedenparade van de kinderdisco op vrijdagavond. Het waren lichtroze raffiazonnehoeden.
Voor jongste had ik 3 kleine barbiepopjes al zittend op het hoogste punt vastgenaaid en op de brede rand had ik een roze Hawaii-slinger vastgeniet. Superleuk.
Voor oudste had ik een dunne roze boa 2x rond de aanzet van de rand naar het bolle deel genaaid en aan de achterkant een strik gemaakt met een roze voile sjaaltje uit de verkleedkist. Heel chique. De dames hadden weken geleden al bedacht wat ze zouden aantrekken.
Hun nichtje ging ook mee en die had een hoed versierd met theekopjes, lepeltjes, theeei en theezakjes.
De kinderen waren op een bepaald moment al hartstikke moe gedanst, maar de uitslag kwam maar niet. Uiteindelijk bleek onze jongste gewonnen te hebben en ze mocht een prijs uitzoeken. Ze koos een hele grote rugzak van Spongebob en was er toch zo blij mee.
Toen ik vroeg waar ze nog meer uit kon kiezen vertelde ze o.a. "er was daar zo'n discobol en die wilde ik wel, maar dat mocht niet". Dat was natuurlijk een bol van de DJ, maar ja, weet dat kind veel. Ik vond het wel lachen.

Zaterdag ben ik vanaf half 11 's ochtends op het veld geweest als hulpcaptain van het zeskampteam van onze oudste. 12 van die 8-jarige grieten. Heel gezellig, maar dodelijk vermoeiend. We waren om 6 uur pas weer thuis. Net als vrijdag gewoon gekookt, en daarna de kinderen in bad. Was hard nodig, want oudste moest vanwege de zeskamp o.a. door een modderbad. De viezigheid zat tot in haar oren. Er lagen op het veld wel tuinslangen, maar ja, echt onder die bikini kreeg ik het daar niet schoon.

Zoals jullie begrijpen sliepen de kinderen binnen een paar minuten.

Gisteren ook tot 1 uur op het veld geweest en daar met de meisjes geluncht met een frietje en een frikandel. Ik had voor mezelf niets besteld, maar heb met hen meegegeten. Smaakte weer eens lekker, ik eet echt zelden friet.

Vandaag is het gewone leven weer begonnen. Ik ben weer lekker op de fiets naar kantoor gegaan en de kinderen zijn door m'n man naar school gebracht. Ze hadden er allebei heel veel zin in.

Ik heb vonachtend ontbeten met een snee Waldkornbrood met gekookte ham en een glas versgemaakte shake met yoghurt, ananas, nectarine, druiven en appel. Heb ook een flesje ervan mee naar kantoor.

Ik ga proberen vanaf vandaag weer geregeld te schrijven. Niet alleen in m'n eigen dagboek, maar ik in die van jullie. Ook al gaat het gewone leven bij jullie pas begin september weer beginnen, zijn jullie er alvast weer aan gewend.

Liefs,
Regina

August 18, 2008 om 06:28
Hoi Regina,

Ik heb dta net als jij hoor. Ben ook blij dat de scholen weer begonnen zijn en ik weer een beetje regelmaat in het geheel krijg.

Manon vond haar eeste ochtend op school ook weer heel leuk. Die was alleen niet vroeg wakker, die sliep gisteren pas na 21.30 uur.

Wij zijn gisteren ook naar zo'n overdekt speelparadijs geweest. Even de kinderen uit laten. Ze waren zo druk dat we ze daar even hebben laten uitkuren.

Wat leuk van die hoeden wedsrijd, en dan ook nog eens winnen, super van je dochter.


Die shake van je die klinkt wel erg lekker. Ik neem er alleen de tijd niet voor om zoiets te gaan staan maken 's morgensvroeg.

Succes, maar met die regelmaat moet dat wel lukken.

:manonenbo:
Onbekend
August 18, 2008 om 07:00
:hoi::hoi: Regina,

Ik heb er nog niet over na gedacht.....zit wel sinds donderdag thuis. Vrijdag moet ik bij arbo komen. Op dit moment heb ik niet zo heel veel energie (over) om op Apenheul bezig te gaan. Eerst deze week lekker luieren, dan vrijdag de arbo afwachten. Als hij nou zegt dat ik de eerste maand thuis moet blijven, ga ik me denk ik bij een paar activiteiten van de Apenheul aannmelden. Maar eerst heel veel rust!

Doordat ik donderdag (min of meer onder dwang) heb besloten me ziek te melden en de arbo-radars aan het werk te zetten, geef ik me helemaal over aan de vermoeidheid en hoofdpijn. En nu pas merk ik dat ik eigenlijk op ben.

Op eten letten is nu niet echt mijn prioriteit......komt wel weer.

Kussies en knufsels,

:willeikke:
August 18, 2008 om 07:18
Hallo regina,
Je hebt helemaal gelijk hoor, moet gewoon weer beginnen en heb besloten dat vandaag weer de eerste dag gaat worden, wel al de afgelopen paar dagen zelf gekookt, dus gaat de goede kant weer op... Het komt er sneller aan dan er af gaat:emielopdeweegschaal:, maar in iedergeval heb ik besloten dat het zo niet langer kan, ga nog niet super streng, maar ipv koeken neem ik een plak brood of een kom yoghurt met fruit.. En weer zelf koken inderdaad, dan moet het weer goed komen.
Groetjes :groetje:
August 18, 2008 om 09:25
:knuffel: :kusje:

:bloem: Hans
August 18, 2008 om 15:31
Hoi Regina,

Ik dacht al dat jij 's morgens vroeg al zo druk bezig was. Zelf maak ik ook vaak mijn spullen die ik mee wil nemen de avond ervoor klaar.

Vele van mijn collega's eten op het werk, maar dta is altijd een broodje met vette hap of kaas.
Ik ben een van de weinige die brood meeneemt. Vaak neem ik dan op mijn werk nog wat mosterd om de kipfilet ofzo en beetje pittiger te maken. Ik heb ook lang drinken gekocht, maar daar zaten gruwelijk veel calo's in.

Manon eet inderdaad tussen de middag thuis. Ze is om 11.45 uur klaar en we zijn dan net voor 12.00 uur thuis. Dan eten we een boterham en dan gaat Bo vaak naar bed en breng ik snel Manon weer naar school. Het is tijd genoeg.

Maar groot gelijk dat je de kinderen laat overblijven als het krap in de tijd is. Beter rustig eten en nog wat spelen dan allemaal gehaast.

Geniet van het vaste ritme dat we nu weer hebben.

:manonenbo:
August 19, 2008 om 08:44
Klinkt allemaal erg gezellig!!
Heerlijk zo met je Meiden!!
Nu weer alles zijn gangetje??
Scholem weer begonnen??

:liefs2::kaar32:
August 19, 2008 om 10:20
Ja dat nieuwe werk,
dat zou ik ook wel willen weten.
Nee alles is ingevuld en gedaan.
Nu aan hun om het contract op te maken
en dat schijnt even te duren.
Ik weet dus nog niet wanneer ik op dat KDV begin.
Nina gaat er vrijdag voor het eerst heen.

Olav maakt redelijk veel uren
en geniet met volle teugen.
Het salaris is gelukkig ook geregeld.
Andere functie met veel meer verantwoordelijkheid (WO)
en hetzelfde salaris (HBO).
Daar is over onderhandeld
en gaat nu schalen omhoog.
Tot nu toe krijgt hij binnen de club alle medewerking en steun
en in samenwerking met de Universiteit veel mogelijkheden.
Enorme uitdaging!

Tom vindt het helemaal geweldig!!
Redt zich tot nu toe prima op school.
En Nina dus vrijdag voor het eerst.

Alles goed bij jullie?
:kaar32:
August 19, 2008 om 14:55
Hoi Regina, zo het werd wel weer eens tijd he dat ik wat in de dagboekjes van mijn buddies schrijf. Ik heb bewondering voor je gezellige en lange verhalen. En dan die lekkere lunch- en diner- ideetjes, jummie..... Ik vind de regelmaat van school ook wel weer lekker. Pien moet wel erg wennen aan groep 3. Ze is net als haar moeder erg perfectionistisch dus ze komt af en toe onder tijdsdruk omdat ze alle werkjes goed wil maken. Vanmiddag kregen we de inschrijving voor de overblijf mee voor Koen. Zijn verjaardag lijkt nog ver weg maar over 4 maanden wordt hij vier en na de kerst gaat hij ook naar school. Pff wat gaat het hard!!!

Met het afvallen gaat het ineens heel hard maar mede door mijn maagproblemen. Het rare is dat ik tijdens mijn vakantie echt dacht afgevallen te zijn maar in kilo's was ik uiteindelijk vrij gelijk gebleven. Ik denk dat het vooral verschil in vast vochthouden was dat mijn broeken ineens losser zaten ofzo. Ik ben nu ook aan een andere pil en dat maakt ook een wereld van verschil. Voor de rest gaat het thuis nog zo zo. Helaas heeft de vakantie geen verschil gemaakt. Sterker nog, we hebben nog geen borrel samen gedronken en elke avond zat ik alleen vanaf 21.00 uur. Jammer hoor. Komt tijd, komt raad denk ik maar.

Ik las in een ander dagboek dat je schoonzus morgen meer nieuws krijgt over haar herstel en de medicatie in de toekomst. Spannend hoor. Ik duim voor jullie!!! Tot snel!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan