Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

LadyKate woog op het moment van schrijven 63.00 kg (bmi: 23.71).

Vanavond weer fitness + spinning, morgen misschien naar de sauna, anders even zwemmen en woensdag weer fitness+spinning. Donderdag dan hopelijk nog even zwemmen en vrijdag basketbaltraining. De eerste van het seizoen weer, jeeh!
Ik hoop deze twee weken (bijna) elke dag even wat aan sport te kunnen gaan doen!
Ik wil zo graag resultaat zien, eindelijk eens...

August 18, 2008 om 09:14
Hey Kate,

Hoe is het geweest het afgelopen weekend? Best aardig weer toch om buiten te zijn! Hoe is je illegale rondje geweest? ;)

Je bent gewoon hardstikke goed bezig met al je gesport!! Nog een beetje basketball erbij.. Volgens mij is het gewoon een kwestie van tijd dat het met je gewicht de goede kant op gaat. Je had nu vakantie toch? Nog even geduld en dan kan je fiets ook in de revisie en kun je er weer flink mee aan de gang!

Hoe is het trouwens met je sollicitatie afgelopen?

groetjes van
Bergop
August 18, 2008 om 15:19
Jee, wat een actieve week heb jij in de planning! Toch weer lekker hè :). En reken maar dat je resultaat zal zien! Hoop ik tenminste voor je :P, want als het net zo gaat als bij mij...: vorige week eindelijk weer eens 3 keer gesport, en tot nu toe alleen nog maar aangekomen :S. Terwijl ik zo goed m'n best doe! Al in geen dágen een eetbui gehad!

Nou meid, tackel die 63 en op naar de 2 *O*!
August 19, 2008 om 04:12
Hahaha, je bent hard aan het werk geweest dan op de sportschool :) Je hebt jezelf iig niet gespaard. Ik heb opzicgh wel een paar aardige sportdagen gehad:
vrijdag 1,5 uur rustig gefietst (40km),
zaterdag 2 uur Interval training (60km)
zondag 3 uur met de fietsgroep (bijna 100km)
Dus ik heb me wel weer aardig vermaakt ;) Gister niet al teveel gedaan.... Mijn benen deden nog een beetje zeer van zondag :verstoppen:

Vandaag *had* ik op de fiets naar het werk gekund maar ik kon het niet echt opbrengen om erop te stappen omdat ik slecht geslapen had. Dus dat is een mooi excuus ;)
Kijk even wat ik vanavond ga doen.. mss even een uurtje buiten trappen als het niet regent of even binnen. Of misschien ga ik wel een uurtje Bodypumpen. Wat een keuzes allemaal :)

Jammer van je sollicitatie. Ik neem aan dat het in de richting is van je studie? Had opzich wel aardig geweest in het kader van extra werkervaring.
naja, misschien komt er weer eens wat voorbij. Je pakt het iig positief op zo.

Fijne dag en geniet van je vakantie !
groetjes van Bergop
August 19, 2008 om 11:44
Oeiiii in bikini... :bang:
Ik heb dit jaar voor het eerst (!!) een bikini aangehad. Een hele overwinning vond ik zelf! En eerlijk gezegd viel het mee! Ik had verwacht dat ik me vreselijk zou schamen, en steeds zou proberen m'n lijf te 'verbergen'. Maar er waren zoveel mensen die (net als ik) ook geen perfect lijf hadden, dat het me niet meer uitmaakte! Ik ging gewoon 'op in de menigte' ;)!

Gelukkig had ik vanmorgen eindelijk eens goed resultaat: 9 ons verschil :D. Dus dat gaf wel een kick! Jij ook stug volhouden hè! Je ziet het: de beloning komt vanzelf! En die eetbuiloze dagen worden er ook steeds meer :D, op naar een record!

:knuffel:
August 19, 2008 om 12:35
Idd, je verbrandt meer met hogere hartslag dan met lagere maar wat je verbrandt is een groot verschil. Bij korte hevige cardio verbrand je vooral suikers in het begin, nadien idd ook vet.
En indien je cardio doet op lager tempo stimuleer je de vetverbranding. Maar dit moet je dan natuurlijk ook iets langer volhouden :-)
August 21, 2008 om 10:05
Hey kate,

Dat is goed nieuws dat de kosten meevallen!! Ik hoor het wel als je zover bent :) Ik zelf heb deze week een keer op de fiets gezeten nl op dinsdag.
Heb een beetje intervaltrainig gedaan specifiek op snelheid. Op mijn trainingsrondje van 6,5 km had ik een lang lang stuk weg windmee.
Dus lekker een 5 tal rondjkes gedraaid met een interval van 2,5 minuut wind mee met een gemiddelde snelheid van bijna 50km/u :D Ik had em nieteens echt goed in de rug anders had het nog harder gekunt. Daarna het rondje uitpeddelen en weer naar het volgende interval.

Vanavond ga ik spinnen. Ik zal aan je denken als je gaat basketballen want dat zal wel de nodige spierpijn gaan opleveren hahaha

Hey de groetjes en helaas moet ik nog een dag voor het weekend....
Bergop


Morgen is het weer wegen....
August 21, 2008 om 16:11
Kicken dat het meeviel in die bikini! Had ik dus ook :D. 't Is eigenlijk dus helemaal niet eng... :grinnik: En zo'n dagje jezelf vertroetelen... lekkkurrrrr :D!

:hug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan