Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Mster woog op het moment van schrijven 74.90 kg (bmi: 26.86).

Zo, net mijn eerste shake achter de kiezen. Cappuchinosmaak, viel me niks tegen. Ik heb al receptjes in mijn hoofd van 'frappe' (Griekse koude koffie), met ijs (gewoon klontjes natuurlijk ;)) en sterke koffie erdoor :D
Het smaakt een beetje zoutig, maar ik ben nogal hartig aangelegd, dus dat vind ik geen probleem. Straks de chocoladeshake, ben erg benieuwd.

Ik zit behoorlijk vol moet ik zeggen, maar dat kan ook door de sloten water komen die ik probeer tot me te nemen. Want je moet mi-ni-maal 2,5 liter water op een dag drinken, geen eenvoudige opgave.

Betere Helft was minder enthousiast. Die heeft straks een werklunch met warme Italiaanse broodjes. Daar zit 'ie dan, met zijn shakie.... Arme snoes.

Dit weekend waardig afscheid genomen van vast voedsel. Ze hadden op Lowlands werkelijk goddelijke tosti's met roomkaas, om de smakelijke loempia's niet te vergeten. Alle wereldkeukens waren vertegenwoordigd. Van vette bek tot licht en verantwoord Aziatisch. Ik had graag meer willen snoepen, maar mijn maag zat behoorlijk vol met drank ;)

Het shaken voelt nu ook als een soort sapvasten' even alle kwalijke stoffen uit mijn systeem spoelen. Weg met het vet en de 'slechte' koolhydraten!
Een tijdje geen alcohol meer kan ook geen kwaad, want ik ben veel te dol op mijn wijntje en (met mooi weer) mijn biertje.

August 18, 2008 om 10:52
Hoi lieverd,

Oh je bent nu al weer leuke combinatie's en recepten aan het verzinnen om er een variatie in aan te brengen, dat is wel een leuke manier, positief hoor!

Je hebt je eerste shake best laat op de morgen genomen zo te lezen, dan heb je later vanavond ook wat natuurlijk, als je in het begin van de dag al wat kan (op)schuiven.

Hoe was die chocolade shake? ik ga vanille en chocolade nemen denk ik, ook leuk te combineren toch ;-)

Het lukt ook redelijk met het water te drinken zo te lezen, je zat er ook al voller door en na die eerste shake dus helemaal geen honger meer en toch volle maag.

Vind het wel "zielig" voor Betere Helft hoor, heb aan je gedacht vanmiddag!!
gelijk de eerste dag al in verleiding gebracht worden met uitgebreide lunch :_(

Voor beiden, sterkte, houd vol en steun elkaar hoor!!

Shaken is ook wel een soort van vasten toch? geen vast voedsel, en idd geen schadelijke voedingsstoffen binnen krijgen, alleen gezonde dingen en door het veel water idd wat schoonspoelen de eerste tijd misschien?
August 19, 2008 om 03:08
Hoi lieverds,

Ik weet eigenlijk niet goed waar ik mijn reactie(s) moet zetten, in jou dagboek of die van mij? zie je het ook als ik een reactie plaats in mijn dagboek die weer onder die van jou komt?
(heb ik gisteren gedaan vandaar)

Ik wens je een goede 2de dag vandaag met shaken en hoop dat je niet teveel van eten gedroomd hebt afgelopen nacht? ;-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan