Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

DigiGee woog op het moment van schrijven 71.30 kg (bmi: 25.87).Grrrr...... 59,4....
Mijn vakantie (vanaf vandaag een weekje) begint niet goed.

Nouja, dat is ook niet helemaal waar. Het begint minder goed wat gewicht betreft, maar wat wel goed is.... is dat ik nu een week lang 2x per dag ga sporten.

Ochtend Pilates en Avond Pilates... Of... Balanceball en avond Pilates. (let op: hier ga ik nog op terugkomen, ben weer eens overenthousiast en dat gaat nog wel veranderen als ik morgen mijn bed niet meer uit kom van de spierpijn)

ook goed: Gisteren even flink de handen uit de mouwen gestoken. De logeer kamer is nu officieel geen logeer kamer meer. Bed eruit, troep eruit.

Flink schoongemaakt en allemaal plantjes in de hoeken gezet. Deze ruimte heet nu officieel Sportruimte! :D

De planten vind ik heel fijn, extra zuurstof :) De ruimte ook, nu kan ik naar hartelust rekken en strekken. Lekker wierrookje aan om in de juiste gevoelsmatige sfeer te komen, zonnetje op mn smoel.. en ontspannen wakker worden met de ochtendsessie. (daar moet ik nu maar eens mee beginnen want de ochtend is alweer voorbij..)

Dat gewicht... 59,4... dat zat er snel weer aan zeg! Ik was goed op weg. Maar de koekjes en snoepjes en nootjes en chipjes en chocolademousse die in de (koel)kast liggen bleven me maar roepen. Onweerstaanbaar!

Vandaag ben ik dus aan vakantie begonnen. Eerste scenario: Ik geniet er ouderwets van door lui op de bank filmpjes te gaan kijken met nog meer koek en snoep en te weinig water drinken etc...

Scenario twee: Ik ga alsnog lui op de bank filmpjes kijken, maar niet voordat ik een sessie gesport heb. En in de ochtend beginnen met een zelfgemaakte fruitshake... en de avond afsluiten met een verzwaarde pilates sessie. Zodat ik volgende week maandag als herboren weer aan het werk ga (en kreupel haha)

.....ik kies voor de tweede mogelijkheid. De moeilijkere weg, is denk ik toch wel de weg met de meeste voldoening.

Allemaal weer veel succes met afvallen, hou vol en doe het niet zoals ik steeds doe ;) (deed. Nu ga ik het natuurlijk goed doen)

:thinkpositivealways:

Liefs, Gee

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan