Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Ivory12 woog op het moment van schrijven 98.00 kg (bmi: 33.51).

Dagboek geopend

August 18, 2008 om 06:52
Zo net 6 weken geleden bevallen van een prachtige dochter. Alles is goed gegaan...alleen nu nog de 18 kilo die er nog aan zitter eraf krijgen. PFFF
Vol goede moed begin ik dan maar...
August 21, 2008 om 04:24
goedemorgen, weet niet hoe je de kilo's er af wil krijgen, maar ik ben hmet het boek van Sonja Bakker bezig. lekker en gezond eten. zelfs met lekkere tussendoortjes en patatjes op zijn tijd goed te doen. daar heb ik me ook bij een Sonja Bakker clubje aangemeld. hoop dat het mij ook een beetje aanmoedigt.
we gaan er voor meid! niemand zal binnenkort nog zien dat we een kind (of 2) op de wereld hebben gezet, hihi.niet aan ons figuur in ieder geval!
August 24, 2008 om 11:26
hey hoi,

leuk dat je ff langskwam. jammer joh dat er nog nix vanaf is bij je, maar 6 weken na je bevalling..pfff is dat ook niet eigenlijk best snel om af te vallen. je lichaam moet ook nog een beetje herstellen hoor. geef het de tijd. en woensdag mag je sporten, lekker idee hoor! ik ben gister geweest, helemaal blij.
bij mij ging het wonderbaarlijk snel. ben nu in 2 weken 1,8 kilo afgevallen.
vanmorgen naar het bos geweest, bijna 3 uur gewandeld. mijn zoontje ging pannekoek eten, ik ook een paar hapjes...helaas. maar wel genoeg bewogen.

succes he meid! komt goed. liefs Kim
August 25, 2008, gewijzigd door Jenniepennie op August 25, 2008 om 03:45
Hoi HOi,

Thnx voor je berichtje. geeft een mens weer moed hhhahaha
Ja joh ik moet er ook nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll veel af... Bij de vorige 2. FF kijken bij Hanna (de oudste) duurde t heel lang voor t er af ging. Ik was toen van mtje 36 n mtje 46-48 gegaan:mondvaltopen::O Maar goed eigen schuld ik met me elke dag broodjes frinkandellen met mayo en minstens 2 magnums ( nee niet de mini's) per dag:oeps: Daarna ben ik gewoon op mijn eten gaan letten en deed bodyon (was een afval ding op t net net zoiets als valtaf maar dan ook met wat je mag eten etc) Na Norea (nu had ik echt opgelet met eten d8 die fout maak ik niet nog een keer) ben ik gaan Sonja bakkeren en dat deed heel goed bij mij. Ben toen 15 kilo afgevallen ermee.
En nu d8 ik ga t weer doen maar t valt me nu zwaar.
Maar woe heb ik nacontrole bij de vk en dan mag ik ook weer sporten en dan begin ik ma weer met frisse moed.
Wat heb jij gekregen eigenlijk en is t je eerste kindje? Heerlijk he zo'n kleintje?? Gaat alles goed?
Maar balen dat er nog niks af is. Hoelang ben jij al bezig dan?? Misschien moet je t toch de tijd geven. Volg je een dieet of let je op wat je eet?
Nou ik ga weer stoppen en wat doen voordat Rebecca de fles weer moet om 11u.
We krabbelen weer
Groetjes Janis:pasja:

ps heb je in mijn buddylijst opgenomen en toegevoegd als buddy wel zp gezellig toch?
August 25, 2008 om 06:45
OOh jij bent 2 weken eerder dan mij bevallen, wat leuk hee. Enne mooie naam voor je dochtertje uitgekozen(+)
OOh nee dan mag je idd nog niet dieeten.. Dat is minder, maar ze zeggen dat met bv de kilo's er vanaf vliegen toch??? Nou idd de snoep iedergeval laten staan en wel 2x een tussendoortje nemen (fruit, peperkoek, eierkoek, opkikkertje etc etc). Maarre idd als jij klaar bent met bv dan gaan we ervoor en dan vliegen ook bij jou de kilo's eraf en lopen wij volgende zomer weer strak in onze bikini's over t strand:klapklap::yougogirl::yeah:(zou t echt zo zijn hahhahahahahaha daar gaan we wel vanuit toch)
Ik zit nu aan mijn volkoren boterhammen te knagen, het is bijna op en heb nog honger (mag nu 2 sneetjes):-|:dathebikweer: Nou ja dan maar een opkikker of magere vruchtenyoghurt of kwark erachter aan. hahahahaha het is wat:lachen:
September 9, 2008 om 15:48
Hooii

Hoe is t met jou dan?? Ook lange tijd geleden. Ik hield SB ff niet voel meer. Vergt me toch veel energie 3 kids hahahahaha en de jongste pas 8 wkjes. Ik wandel nu wel veel en ik was begonnen op the bean. Ach we zient wel uiteindelijk komen we er wel.

Liefs janis
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan