Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Tilgoedbezig woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.56).

:hallobuddys:

Ik heb me vanmorgen toch gewogen. Ik ben wonder boven worden niet bijgekomen in de afgelopen week en weekend. :gelijkgebleven2: Dat had ik eigenlijk wel verwacht. Dat maakt het opstarten deze week toch wat gemakkelijker.

De gewone routine komt deze week pas echt weer in zicht. De avonden in de vakantieperiode zijn heerlijk (geen repetities enz.), maar als je alleen thuis zit is het verleidelijk om wat extra te snaaien.
Vanaf deze week ben ik weer alleen donderdagavond thuis, de rest van de avonden zijn weer (deels) bezet. Geen kans om te snaaien dus.

Ook wil ik het sporten nu weer serieus oppakken. Vanavond dus weer wandelen en vanaf morgen weer joggen. :hardlopen: Ik ga het weer proberen en ik hoop dat mijn knie dit keer meewerkt. En dat het weer meewerkt.

:tilgoedbezig:

Onbekend
August 18, 2008 om 16:05
Hoi, hoi,

ben geen buddy van je, maar mijn oog viel op 'til'. Ik ken namelijk een til, maar je was niet haar... Vind wel dat je goed bezig bent met sporten (+). Doe ik ook veel. Een dag niet actief gesport, dan toch in ieder geval een avond wandeling van 40 minuten, heb ik met mezelf afgesproken en het werkt nog steeds...

Nou ben benieuwd of je nog gewandeld hebt vanavond... :gazodoor2:

Ciao, ciao en smeltze...

:goteam:
Jolanda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan