Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Perryl woog op het moment van schrijven 69.20 kg (bmi: 23.39).

Hopen da het opschiet! Deze morgen woog ik 69 kilo! Dat durf ik niet invullen hoor! Vanavond starten met start to run! Want het is uit de hand aan het lopen! Al een chance dat ik beter zal kunnen lopen met frisse longen.
Wel al 14 dagen gestopt zonder 1 maal in de fout te gaan. Zelfs gisteren bij men pa geen neiging gehad. Ze rookten wel minder als ik erbij zat. En van mijn kant mocht ik dan geen slechte dingen zeggen over roken. Op zich wel een goede deal. Als zei van de struisvogeltechniek willen gebruik maken doen ze maar.
En nu voor mij, vollebak aan de sport! Anders wordt ik zo vet als een varken zoals mijn vriend dat zo lief zegt.

August 19, 2008 om 08:54
Veel plezier met de StR, laat weten hoe het bevalt, ik ben benieuwd :)

Dit vind ik nou heel handig, misschien kunnen we elkaar wat helpen motiveren als het even minder gaat :) althans ik heb gemerkt dat voor mij veel dingen makkelijker gaat als er een gevoel van 'samen' is, al is het alleen maar virtueel.

Nog gefeliciteerd met 2 weken rokenvrij; ik weet niet hoe veel jij gerookt hebt, maar mijn vader heeft een vrij zware verslaving en heeft uiteraard ook een paar keer geprobeerd te stoppen, en ik weet dat het absoluut niet meevalt.

Ik denk wel dat je beter een paar kilotjes erbij liefneemt die je er weer af kan krijgen, dan dat je gewoon blijft roken. Bespaart ook heel wat geld, kun je een fitness abo aanschaffen :grinnik:

Wij zeggen trouwens ook 'vet als een varken'; is een geliefde tsjechische uitdrukking :D

Liefs,

J.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan