Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Ineke78 woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 31.35).

Oké, dus ik was zaterdag toch niet afgevallen zoals ik had gedacht. Maar ik denk dat het vocht is en ik was ook een beetje verstopt om de één of andere reden. Dat is inmiddels weer opgelost, dus ik heb goede hoop (hahaha, no pun intended) voor aanstaande zaterdag!
Ik ben vandaag namelijk herenigd met mijn goede vriendin Chris Freytag, mijn workout coach, al is het dan alleen maar op dvd. De laatste keer dat haar zag was ik zo'n 7 weken zwanger en voelde ik me eigenlijk te misselijk om überhaupt te bewegen. Maar nu mag het weer! En het was best leuk om al die oefeningen weer te doen, het ging ook veel beter dan ik had gedacht, al kon ik wel duidelijk voelen welke spieren het onder mijn zwangere buik begeven hebben, want het trekt behoorlijk daar onderin.
Straks nog even het vaste rondje op de treadmill en dan heb ik gewoon alweer een uur gesport voor het middaguur! Normaal gesproken kom ik nu zo ongeveer mijn bed uitrollen....
Jaja, het is een grote verandering ineens, mijn oudste boef naar school, en een heel ander dagritme ineens. Maar ik ben er blij mee, want ik kan nu eindelijk een hoop dingen doen die er anders nooit van komen en één daarvan is lekker sporten. Zodra de temperatuur afneemt pas ik weer in mijn spijkerbroek, dat heb ik mezelf beloofd.

Onbekend
August 26, 2008 om 04:04
Hallo Ineke, ik lees net je dagboek; ik ben ook net begonnen met sporten, mijn jongste is nu bijna 4 maanden oud, een jongetje genaamd Hugo, en ik heb nog 2 meisjes, van 3 en 1 jaar. Jawel, 3 kinderen in 3 jaar tijd!! Ik zag het clubje voor peutermama's, als er weer een plekje is, let me know, want ik denk wel dat ik er met een baby, peuter en bijna kleuter wel in pas :-D

Zet em op, misschien kunnen we elkaar een beetje steunen!
:veelsucces:

Gr Sara
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan