Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Saskia1A woog op het moment van schrijven 107.70 kg (bmi: 36.40).

Vandaag de tweede dag. Het gaat goed. Toen ik thuis kwam heb ik een shake gemaakt van yoghurt, wat eiwitpoeder, 1 banaan en 2 el havermout. Heel voedzaam en neemt meteen de ergste honger weg. Zo kan ik wat later op de avond warm eten en hoop ik de rest van de avond zonder eetbui door te komen. En, het smaakt nog lekker ook en het is nu een uur later en ik zit nog steeds behoorlijk vol. Morgen weer maar dan eens zonder de banaan proberen. Scheelt ook fors in de calorieen.
Vandaag ook voor het eerst na mijn zomervakantie weer gaan werken. Viel toch wel even tegen. Gelukkig had mijn collega er wel voor gezorgd dat mijn bureau niet overladen was met post. Ze is echt een fantastische collega. Verder eerst de mail maar gedaan, dat was erg veel, en naar het afstuderen van de studenten gekeken en daar de laatste puntjes op de i gezet. Maa dat gaat goed komen.
Straks ga ik niet naar de sportschool, ik ben erg moe, maar wel even 20 minuutjes mijn buikspieren en beenspieren trainen en even mijn RSI-oefeningen doen. Vanavond eerst nog even lekker lezen, ben in De Ring bezig, erg mooi boek, en bijtijds naar bed.
:zomer07:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan