Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

WideShadow woog op het moment van schrijven 135.80 kg (bmi: 53.05).

Ik zit er weer echt goed in. Net wat geïrriteerd en wilde een plak ham in mijn mond stoppen, waarmee ik juist een lekker gerecht aan het maken was. Op het laatste moment kon ik mezelf weerhouden! Dat zou toch zonde zijn van die twee perfect goede weken die ik achter de rug heb.
Op naar de volgende goede week!

Onbekend
August 19, 2008 om 07:55
Pff, dat is een hele heftige! Ik begrijp wat je wil zeggen maar het voelt ook alsof ik alweer iemand teleurstel.
Ik doe echt mijn best wel om mezelf bijeen te rapen maar soms is het net hoe meer ik raap hoe meer ik uiteen val. Heb gisteren wel gesport, 1 mile, en ook David lopend van de creche gehaald. Toen was ik gesloopt...... Maar toch ga ik proberen vol te houden!
CKS
August 19, 2008 om 13:51
Wow, wat ben je toch super bezig. Ik merk dat ik moeite heb met ruimte nemen omdat ik zo druk aan het afronden ben voor mijn vakantie. Maar vandaag kwam ik uit mijn werk met alleen maar lekkere dingen in mijn hoofd. Met de lunch had ik ook vooraal HONGER. Maar vanavond ging het goed. Niet gesnackt voor het eten en een gezonde maaltijd dankzij hubbie. Ik blijf nog steeds niet helemaal lekker gaan, maar ook niet helemaal verkeerd. Heb ook weer een sportdate gemaakt met mezelf voor morgen, dus ik ga er voor! En jij; keep up the good work!
Onbekend
June 29, 2009 om 16:32
Lieve Jeannette, ik ben er geloof ik echt voor gegaan vandaag, hoewel ik nu graag wat zou snacken doe ik het niet. Ik ga nu naar bed met de gedachte dat het gezonde leven, met af en toe een 'slechte snack' begonnen is. Doe je mee?

Liefs, Yo
June 29, 2009 om 17:13
Hoi Yo,
Ik geloof je! Bij mij ging het eigenlijk hetzelfde. Geen sausje over de broccoli gedaan en minder aardappelen genomen. Morgen voor de fiets kijken bij megabikes en wie weet wanneer ik alweer in beweging kom... De fiets op mijn slaapkamer is met deze hitte even geen optie. Ar vroeg heel lief wat zij konden doen om mij te helpen zodra het zover zou zijn. Maar direct daarna rees bij mij de vraag: Waarom is gezond leven niet reden genoeg om te helpen? Gewetensvraagje... Dikke kus, Jeannette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan