Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Smileface woog op het moment van schrijven 100.40 kg (bmi: 37.33).

lief dagboek Mascha is naar huis. Maar Tom blijft nog even onder de lamp in het ziekenhuis . Wel erg jammer Maar hij heeft toch nog even exstra zorg nodig . Zelf doet me dat aan heel lang geleden denken dat ik mijn couveuse kindje achterliet in het ziekenhuis pfffffffdat voelt zo leeg !!Mijn Lijn Ja ik eet gewoon gezond en het gaat eigenlijk vanzelf. Al is het niet veel wat ik eet Maarja ik ga dr voor . li:thinkpositivealways:efs ans:alleskomtgoed: Er is weer 2 ons af erg weinig maar ik heb me er ook minder aan gehouden. Dus van de week ga ik er weer streng voor :borntoshine:

August 19, 2008 om 07:21
hai meid:alleskomtgoed:

ja dat is ook niet leuk natuurlijk waneer alles achter de rug is en je dan nog je kindje niet mee naar huis mag nemen.pfff.maar goed het zal wel zo moeten zijn natuurlijk he.
en jij hoe voeld dat nou oma zijn van zoon klein wondertje,heerlijk toch of niet.
dank je voor je lieve berichtjes hoor,ik zal zeker de kracht nodig zijn voor morgen met de begravenis,het zal niet makkelijk worden.
heel veel liefs :engel12:
August 19, 2008 om 07:42
hai omaatje.:bighug:

ach wat een scheetje zeg,als ik het zo kan zien licht hij nog onder de warme lamp of niet,en nog maar 8 maand ja dat is wel wat klein nog he,nou ja hopen dan maar dat alles spoedig zal verlopen.
:goodluck:
liefs :engel12:
August 19, 2008 om 08:39
Hij is prachtig, oma Ans :)

Geniet ervan :knuffel:

& Dankje :) ik doe wat ik kan; probeer mezelf wat op te rapen... moet wel zeggen dat het lang geduurd heeft, maar langzaam komt er weer wat 'leven' ;) in.

Komt allemaal goe-hoed.
August 19, 2008 om 15:20
Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje. Gefeliciteerd met je kleinzoon. Ik ben ook oma van een kleinzoon (van de dochter van mijn man), maar die woont in Zuid-Korea. De man van de dochter van mijn man is voor 4 jaar uitgezonden naar dat land. Gelukkig zien we onze kleinzoon vaak via de webcam, maar het is natuurlijk leuker om hem op je arm te hebben. In october komen ze 3 weken naar Nederland, dus dan zullen we hem weer in levende lijve kunnen bewonderen. Groet, Margriet
August 20, 2008 om 10:40
Je vraagt welk dieet ik volg? Ik ga ongeveer 1 keer per 3 weken naar de dietiste. Zij heeft mij richtlijnen gegeven voor wat ik per dag mag eten. Het komt neer op 4 boterhammen per dag met margarine en beleg. Gezonde tussendoortjes zoals eierkoek of ontbijtkoek. Twee stuks fruit en een gezonde potie aard. groente en 75-100 gram vlees of vis. Daarnaast 2 glaasjes wijn, liever niet per dag, maar om de dag, maar dat lukt mij nog niet. Deze week neem ik elke dag 2 glaasjes en volgende week wil ik gaan minderen. Daarnaast moet ik een half uur per dag bewegen. Daarom ga ik tegenwoordig op de fiets naar mijn werk. Het is ong. 15 minuten heen en dan ook 15 min. terug. Ik heb dan mijn lichaamsbeweging gehad. Ik moet zeggen dat ik nu nog wel afval. Ik weet niet wat het op langere termijn doet. Maar het bevalt me wel. Ik heb al zoveel rare dieten gevolgd, waar je vaak bepaalde levensmiddelen niet mag eten of juist in grote hoeveelheden en dat wil ik niet meer. Ik wil op een normale manier proberen af te vallen. Alhoewel ik moet zeggen, een collega van mij volgt het dr. Cohendieet en is spectaculair afgevallen. De verleiding is dan wel groot om het ook te doen. Ik heb het besproken met mijn dietiste, maar zij zegt het is weer zo'n dieet waarbij je weer erg aankomt als je weer gewoon gaat eten. Ik blijf mijn collega volgen en als zij slank blijft ga ik het misschien toch wel doen. Groet, Margriet
August 20, 2008 om 12:42
hai hai

ik heb mn gedicht opgelezen in de kerk,twas wel met eenige stottering ,maar goed ik heb het gedaan.
ik kreeg veel complimentjes over mn gedicht,maar ook dat ik zoveel al ben afgevallen,dus dat voelde wel fijn.afscheid nemen van mn vriendin viel me heel zwaar,maar ja das ook normaal.
herinneringen blijven gelukkig altijd in mn hard.

trouwens hoe gaat het nu met de kleine?
nog steeds onder de lamp?,
bedwelm hem maar fijn met al die lieve ooma knuffeltjes dan komt het vast snel weer goed.
liefs :engel12:
August 20, 2008 om 13:07
Hai Ans,
Poeh, jou verhaal riep bij mij ook enige emoties op. Toen Osian geboren was, bleek ik een antistof te hebben tegen zijn bloedgroep (geen resus) en moest hij een wisseltransfusie hebben. Een vervelende start was dat en toen reden we naar huis en werden aangehouden door de politie en ik was helemaal over mijn toeren, had alleen zijn dekentje. De beste man liet ons maar gewoon gaan.
Achteraf nog steeds spijt dat ik toen niet in het ZKH ben gebleven. Maar ik was op en het was mijn 1e (en enige) dus wist ik veel.
Hoop voor Mascha dat Tom gauw naar huis mag, want dat voelt toch het allerbeste.

Voor nu weer veel :succes: en :goodluck:

:surya:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan