Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Flamke woog op het moment van schrijven 87.30 kg (bmi: 28.83).

Ik hoop morgenavond weer eens bij jullie te schrijven, lieve buddies. Nogsteeds last van mijn maag na eten en drinken, brrrr. Heb mijn weegmoment verschoven van maandag naar vrijdag, omdat ik vaak in het weekend weer wat aankwam na een goede week. En dat zag je dan op maandag niet meer. Of hou ik met de verschuiving mezelf voor de gek? :uhm:

Zaterdag braderie, broodje warm vlees als lunch, niet gezwicht voor ijs of anders lekkers. Dochterlief liet meer dan helft van duur broodje liggen. Tsja dan is het zonde :kwijl: om dat zo weg te gooien zonder een paar happen te nemen. Ahum :niet: ..... Gelukkig kon ik een deel eraf fietsen.

Zondag (+) op die stroopwafel na en te weinig gedronken.

Maandag :aaioverbol: niet eens al mijn tussendoortjes genomen en genoten van die knapperige hele paprika naast mijn 2 boterhammen. Wel nog paar stukjes gehaktbal gesnoept van het bord van zoonlief. De moeilijkheid zit soms in kleine hoekjes.... Drinken kan beter, maar ook daar word ik misselijk van.

Dinsdag (+) ruim onder de 87. het gaat wel hard nu ik zo een last heb van mijn maag. Volgens de huisarts heb ik een maagslijmvliesontsteking of zoiets. Ik moet in ieder geval 2 weken medicijnen slikken en mijn eetlust zou wel weer snel terugkomen. Nou dokter, dit heeft zo z'n voordeel :lachen: Verder een goede dag. Heb nu wel erge trek, misschien een kaakje bij de thee.

Woensdag (+) maar te weinig water gedronken. Ik begin honger te krijgen daar waar ik de afgelopen 1,5 weken dat gevoel niet had. grrrr. Gisteravond gezwicht voor halve zak kroepoekjes en acuut misselijk. Ik werd gestraft :gheghe:

Donderdag :aaioverbol: goede dag alleen gezwicht voor een extra rijstwafel met yoghurt en 2 gesuikerde spekkies en een 3e pannenkoek. Het waren maar kleintjes, maar toch ...

Vrijdag *8* onder de 86! Ben even kwijt wat ik ben afgevallen deze week maar zo rond de 1,5 kilo. Gistermorgen woog ik 85,5 :-| rot pannenkoeken, hahaha!


August 20, 2008 om 15:07
Vrijdag is een prima weeg dag!!!!!!

:kaar32:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan