Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Droomstertje woog op het moment van schrijven 124.80 kg (bmi: 39.39).

Hallo, lieve mensjes.. Ik wens jullie allereerst heel veel afvalplezier en succes waar jullie mee bezig zijn.. zoals jullie zien heb ik niet zoveel maatjes en ik hou me ook liever bezig met mensen die zich ook interesseren voor mij want volgens mij geldt het ook dát het van twee kanten moet komen.

Vorige week ben ik een paar onsjes aangekomen, de reden daarvoor is toch waarschijnlijk die vakantie.. en zoals ik altijd zeg.. die vakantiekilootjes zijn er sneller af.. dus aan mij is dát dat te bewijzen hahaha.. en het zijn geen kilootjes maar onsjes.. dus het komt wel goed..

1. ik ben blij met het feit dat ik weer mijn regelmaat kan oppakken.
2. geleerd heb ik dát ik niet gelijk kilo's aankom bij wát zondigen.
3. ik heb er gewoon weer helemaal zin in om voor die 1800 calorieen te gaan en mijn dag zo in te plannen dát het haalbaar is voor me..

al met al toch een hoop geleerd.. al zeg ik het zelf.. de stepper staat even zielig te zijn hier.. door rugproblemen lijkt het me niet verstandig om dát te gaan doen.. als het erger wordt ben ik verder van huis en eerlijk gezegd heb ik dáár geen zin in.. wie wel !!..

Vandaag weer een huiselijke drukke dag gehad maar wel besloten mijn bezigheden een beetje te verdelen anders kan ik zo weer opnieuw beginnen..:)... beetje meehupsen met de muziek en met regelmaat wát eten is voor mij weer een heerlijke start..

:D:D:D

August 19, 2008 om 21:21
Hai droomstertje,

Jij en ik weten dat dromen niet altijd bedrog zijn. Ja, joh afschuwelijk maar wij mensen schijnen baat te hebben bij regelmaat. Pffffffffffffffffff.
En laat ik daar nou eigenlijk een bloedhekel aan hebben.:grinnik:
Leuk is dat, he. Dat je in zo'n vakantie toch nog het 1 en ander kunt leren.
Hoe gaat het verder met je pijn enzo. Alleen nog de rug. Hoe komt dat? Gewoon overbelasting? Hoop voor je dat je je snel weer okey voelt, want die stepper die kan niet lang tegen die eenzaamheid. Voelt zich erg alleen, zo heb ik telepatisch opgevangen.;)
Ik wil je veel :succes: wensen en dat je dromen maar uit mogen komen.
:goodluck:
:surya:
August 20, 2008 om 11:06
Tja Just Me, ik heb meer aan een maatje die zich ook inzet en niet gelijk van valtaf vlucht.. dáárom voeg ik je niet toe.. !.. sorry maar kan beter eerlijk zijn !!..
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan