Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Claudia82 woog op het moment van schrijven 88.10 kg (bmi: 28.12).

Hallo allemaal,

Deze ochtend met veel moed op de weegschaal. En na het gezondig gisteren op moederdag ben ik toch ontzettend veel afgevallen. Dinsdag woog ik 92.1kg en nu 88.1kg, dat is dus 4kg eraf!!! Waarschijnlijk wel veel vocht, maar eraf is eraf hé! Dus vandaag terug begonnen met het schema van de diëtiste en het ging goed, wel moeilijk gehad, maar volgehouden hé!

Ik ben vandaag nog gaan zien voor korte broeken. En na heel Antwerpen afgezocht te hebben heb ik er gevonden in een klein winkeltje! Het was het zoeken waard, maar echt bijna nergens meer zomerkleren! Maar ik heb er en dat is het belangrijkste hé! Morgen nog gaan zien voor een paar driekwart broeken en een rok of zo, voor 's avonds dan hé en dan ben ik eindelijk gesteld!!!

August 19, 2008 om 17:33
Hey,

Ik lijd niet echt honger hoor! Ik volg het schema van een diëtiste en dat lukt goed, enkel moet je het volhouden hé! En ja dat volhouden is ook bij mij soms een probleem! Ik was sinds dinsdag terug begonnen dus die 2kg zullen wel vocht enzo zijn denk ik. Mijn doel is om 0.5 à 1kg per week af te vallen! Gewoon geloven in je zelf en volhouden!

Mocht je mijn schema willen zien, geef me dan maar een seintje!
August 20, 2008 om 17:06
hoi meid

jij bent echt super veel afgevallen. GElukkig lijd je geen honger anders hou je het niet volg. MEt kleine stapje afvallen bereik je het meeste :D
ga zo door.
August 21, 2008 om 17:27
Hoi,

Je hebt inderdaad gelijk en ik merk dat ik weer serieus veel aan het afvallen ben deze week en het gaat me soms te snel. Ik moet zaterdag naar een trouw van één van mijn beste vrienden en ik ga wel gewoon meedoen hoor. Ik heb ook liever bijvoorbeeld elke week een paar honderd gram eraf, die eraf blijven en niet meer dat jojo gedoe. Ik ga me wel zaterdagochtend wegen en dan wil ik de week nadien hetzelfde wegen, dat is volgens mij wel haalbaar!
September 7, 2008 om 02:18
Hoi Claudia,

Ik zie dat je inmiddels wat vaker op valtaf te vinden bent. Hoe gaat het nu? Gaat het nog steeds goed? Ik hoop het wel, want je doet zo je best..... Als je mensen wilt antwoorden, moet je op hun naam drukken, dan kun je in hun eigen dagboekjes reageren en komt het niet bij jezelf te staan. Nou meis heel veel succes weer. Hoe was trouwens de trouw?

Groetjes,
:poezenmoeder:
Marion
November 21, 2008 om 06:18
hoihoi,

Hoe gaat het hier, alles nog OK? Je ben wel een heel eind afgevallen!

Groetjes Arnold
:sesam2:
December 8, 2008 om 10:40
:happybirthday1::happybirthday3::happybirthday9::happybirthdaygroot::hoera::party2:

:dwergje23:
January 5, 2009 om 16:31
Zet hem op, terug naar die 70!
January 30, 2009, gewijzigd door Bergop op January 30, 2009 om 13:45
Hoi Claudia,

Ik zag toevallig net je profiel en de hoeveelheid kilo's die jij bent kwijtgeraakt!
Echt niets dan lof en respect en het resultaat mag er wezen: het verschil tussen je begin en je foto van december 2007. Je ziet er fantastisch uit!

Dus hou vol, het is de moeite meer dan waard :)

groetjes
bergop
February 13, 2009 om 16:26
Wauw, 26.5 kilo in 4 maanden.. Hoe heb je dat gedan?!
March 1, 2009 om 04:43
Heel veel respect wat je allemaal gepresteerd hebt. Ik hoop dat je op de lange termijn in de buurt van je streefgewicht blijft. Mijn vraag hoe doe je dit.

Veel succes,
Jack

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan