Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Duiker75 woog op het moment van schrijven 86.90 kg (bmi: 25.67).

De afgelopen week wel wat afgevallen, maar niet echt veel, dus de 2e week al die tegen valt, maar dat zal vanzelf wel weer beter gaan, kon ook niet zo hard door blijven gaan natuurlijk.
Zondag wilde ik weer gaan hardlopen, en in de eerste minuut voelde ik opeens een enorme pijn in mijn kuiten, dus toen maar gestopt, ik heb ook geen zin om wat te gaan forceren. Vandaag ben ik ongeveer 45 minuten wezen zwemmen, en dat ging echt lekker, ik geef mijn kuiten gewoon voorlopig even een weekje rust en dan een paar trainingen lager het weer voorzichtig proberen op te pakken.
Het zwemmen was wel goed te merken dat ik lang al niet meer getraind heb, maar ik ga er zeker mee door, hoop dat mijn conditie ook snel beter zal worden.
Ook probeer ik deze week toch maar wat beter op te letten op wat ik eet, betrap me er toch nog regelmatig op dat ik dingen eet die niet echt gezond zijn.....
Heb nu al weer zin om woensdag te gaan zwemmen, en helemaal om vanaf 1 september weer echt te gaan trainen bij de zwemvereniging en dan zelfs over een tijdje weer wedstrijden gaan zwemmen....

Dit was het dan wel weer voor vandaag.

Groetjes
Duiker75

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan