Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 18, 2008

Indey71 woog op het moment van schrijven 120.30 kg (bmi: 43.66).

:hello2:

Nadat ik weer een poos niet heb geschreven gaat het ondanks dat goed met mij.Ik drink voldoende :waterdrinken: doordat ik slimpie gebruik en mijn watercoach.

Niet dat ik alle dagen haal maar kom er wel dicht in de buurt.Alleen afgelopen week erg frusterend geweest door dat mijn voeten vocht vast hielden en eindelijk geeft mijn weegschaal een goed bericht.Ondanks ik hier mischieen aangekomen ben ben ik evengoed afgevallen en ook mede door mijn goede vriend :balanceboard:


Net even lekker 2x 3min :boksen2: en op die manier even afreageren.

Maar ook een nieuwe job erbij huisjes controleren dan vakantiehuisjes.Dat is op maandag en vrijdag en 4 uur van 11 tot 15 uur.

Maar mischien ook wel verteld hier dat weet ik niet meer maar kids gingen mee en hielpen me omdat ik geen trap kon lopen en dochter zou nog 2x meegaan tot ik donderdag ineens :telefoon: kreeg en te horen kreeg dat ze niet meer mee mocht :silenzio: en heb de manager gebeld en uitgelegd dat het nog maar om 2x ging en ik geen last van haar had.Mocht alleen in nood meenemen als ik bv geen oppas had nou je die kon niet eens zo snel regelen dus dit is nood.Kwam ook nog uit dat ik het had moeten vragen en nu vraag ik je hoe zit het nu het is niet eens bij het gesprek aangekaart en toen de kinderen de 1rste meekwamen heeft die Paul die dus bij de receptie werkt ook niks gezegd dat het niet mocht en zei sorry ik had ook in moeten grijpen ja ja maar je buurvrouw wel lekker haar kinderen mee laten nemen.

Maar hij bleef voet bij stuk en heb uit eindelijk start gebeld waar ik ben ingeschreven en die zei terug :bellen: en zeggen dat dit wel nood was en ik nu niet meer voor deze 2 dagen oppas kan regelen en ook gezegd dat er een vrouw die schoonmaakt is ook haar kind meenam en dat het dus niet eerlijk is en ik dan niet zou komen.Maar dat van die vrouw mag ik niet vergelijken met dit want dat is een ander bedrijf en notabene moet ik ook schoonmaken op maandag en dan is haar vent erook en levert comentaar op hoe ik het doe :heelboos:
Dus maar het nadeel is die man die op de receptie werkt waar ik dus ook werkt zijn bijna buren dus snappen jullie het wel denk dat word gedoogd en die vind het niet erg nee hoor zij wel haar kind mee en vent elke maandag te eten en Sandra lekker niet.
Het antwoord wat ik kreeg was nou goed dan dan ben je ontslagen :nouhoor: en ik oke dan kom ik morgen wel en dat ik het leuk werk vond enz.

Maar de volgende dag onweerde het en wilde haar toen niet alleen laten ondanks ze 14 is en ik naar het park gebeld en zei kan je niet een oogje dicht knijpen voor deze laatste 2x en antwoord was nee ik moet ook het beleid na leven en ik zei ok dan kan ik vandaag (vrijdag en maandag niet komen) en paul zei ok ik ga hier een melding van maken.

Ik terug gebeld naar start en die zei neem maar lekker vrij het is nu niet anders en klaar.
Nog geen half uur later terug gebeld en kreeg te horen dat als ik niet om 11 uur er zou zijn ik ontslagen zou worden en zou conseqenties hebben op mijn volgende werk als ik hierna dus iets anders zou willen.
en ik had iets van ja hoor gaan we weer maar ja dit is wel leuk werk maar ja ergens anders huisjes controleren is er niet dus met lood in mijn schoenen gegaan.
Dochter lief huilend achter gelaten en man zei ik begreep het ook al niet waarom ze mee gingen en zei begin jij nu ook al?:angry:

Maar nu had ik dus wel last van het jochie ik kwam aanrijden met de auto en dat joch zat midden op straat en zijn moeder moest moeite doen hem daar vandaan te halen :furieus: en dacht mens je heb meer met hem te maken dan het schoonmaken :heelboos:

Goed ik had vandaag een huisje van diezelfde vrouw en had vandaag ook haar zoon mee en had genoeg geschreven dus het kan eigenlijk niet dat ze hem meeneemt.
Maar bij de hoofd van de schoonmaak gevraagd en ook zij mocht op uitzondering en hoge nood hem meenemen en eigenlijk mag het ook niet en denk laten we dan een balans zoeken dat iedereen wel of geen kinderen mee mag nemen want ik vind dit geen stijl :meppen:

Vandaag ook moest tussen de middag papieren brengen want 1 huisje moest op nieuw gedweild worden en denken jullie zitten ze gezellig zelfs die paul aan tafel en denk ik ja hoor gezellig he ik mag niemand mee nemen en zij weer wel en kon daar pas tegen 1enen schoonmaken omdat ik dan lekker alleen ben

Het was een heel verhaal en erg frustererend en zou graag jullie mening hierover willen?

Liefs :indey71:

August 20, 2008 om 12:45
Loop achter met mijn mail. Sorry. Ja, die wii is echt lekker, he. Ik sta er niet op als ik werk, maar verder probeer ik zoveel mogelijk te doen.
Ai, dat is een gedoe zeg, met die huisjes. Meten een beetje met 2 maten. Maar ja, dat is het leven. Dat soort onrechtvaardigheden kom ik zo ongeveer in elk bedrijf wel tegen. Niet onzeker worden. Je eigen hart volgen.
Als de 1 het wel mag, mag de ander het ook. Doordat je op dat ontslag gedoe meteen inging dat je wel kwam, gaf je eigenlijk al aan dat het werk wel heel belangrijk voor je was. En dat blijkt het dus ook te zijn. Maar wat betreft dat het consequenties heeft voor je volgende werk lijkt me bluf, want ze meten met 2 maten. De 1 mag wel, de ander niet. Bovendien hebben ze het in 1e instantie toegelaten en de benadering van naar jou toe is niet erg coöperatief.
Ben ik met je eens er moet wel duidelijkheid komen. Tja, mijn vorige werk vond het niet erg als ik Osian meenam toen hij jonger was, werd opgehaald door Joop rond vijf uur. Maar officieel mocht het niet.
Bij mijn werk nu zou dat dus absoluut niet kunnen.
Maar al met al lijkt het me dat deze vrouw jou erg spiegelt. Feitenlijk hoor ik tussen de regels door een hoop irritatie naar deze vrouw.
Weet je ik benader dit soort situaties altijd vanuit het idee wat wil deze situatie mij nu zeggen? Wat voor gevoel geeft zij mij en wanneer in mijn leven heb ik mij ook zo gevoeld? En vaak is dat de clue van het verhaal en zodra je dat heb uitgewerkt heb je geen last meer van deze dame.
Dat is mijn ervaring en tja, zo werkt het bij mij.
Hoop in het ieder geval dat het niet van invloed is op je eetpatroon.
Lieve Indy, :gazodoor:, want je bent op de goede weg.
:surya:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan