Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Mster woog op het moment van schrijven 71.70 kg (bmi: 25.71).

Gisterenavond lag ik lekker in het holletje van Betere Helft's grote sterke arm. Ik sliep waarschijnlijk net toen ik wakker schrok van een keihard geluid... het gerommel van mijn eigen maag! :D

Er zit drie ons aan, maar da's waarschijnlijk vocht, want meer heb ik niet binnen gekregen :) Mijn middel zit nu op 87 cm, onder de magische 88 cm-grens en daar ben ik heel blij mee. Mijn benen passen theoretisch weer in de rok van mijn trouwjurk (hele smalle fishtail), maar ik heb het nog niet echt geprobeerd, omdat ik op mijn bibs en mijn middel er nog lang niet ben.

Flinke spierpijn ook van het het mama-trainingsuurtje en daar wil ik deze week toch ook wel wat oefeningen voor gaan doen. Hardlopen zit er niet in ivm werk van Betere Helft (kan Mini Me toch moeilijk alleen laten), maar misschien dat er donderdag een gaatje is.

De honger zou na drie dagen ongeveer weg moeten gaan door de ketose, maar ik kan wel een paard op nu. Levend en rauw. Had ik dat al gezegd? Vast wel, maar ik word niet slimmer van die shakes.
Ik ben blij dat ik weer wat ga eten, want ik krijg nu mijn kind amper de trap op. Niet handig als je drie hoog woont :D

Heel veel succes weer deze week iedereen!

Ik doe nog een dag allee

August 25, 2008 om 15:58
Hee Mstr!

Wat lief van je zeg ^^ en wat die baggy broeken betreft, de broek kan wel wijd zitten maar je kunt het toch meten aan de band om je taille?

Succes deze week, hopelijk is hij goed begonnen :D

:liencubus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan