Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

GarField000 woog op het moment van schrijven 100.20 kg (bmi: 32.35).

Hallo Allemaal ...

Ik ben terug van vakantie met minder goed nieuws ...
Ik ben 2.7 kg aangekomen in de vakantie. Eingenlijk de eerste 5 dagen al ... Ik ging de 5e dag in de vakantie op de wii fit staan en woog toen al 81.8 kg ... de rest van de vakantie bleef ik ongeveer gelijk.
Maar goed, ik ben ook niet echt gezond bezig geweest .. ik heb bier gedronken, 3 x uit eten geweest, hagelslag met het ontbijt, stukje kaas, worst etc tijdens het spelen van een potje catan 's avonds .. (erg veel gedaan ivm het lekkere nederlandse pokkeweer) ....
Verder best een leuke, ontspannen vakantie gehad, alleen jammer van het weer.

Ik heb mijn afvalplan weer aangepast naar 1 januari zoals ik in eerste instantie ook wilde. Ik had het aangepast omdat het zo lekker vlot ging, dus nu weer terug naar 1 jan.

Het is een flinke stap terug, maar ik weet zeker dat ik het er weer af krijg .... misschien dat ik nu ook over die drempel van 79 kg kom :) ..

We zullen zien.

Plannen deze week .. ik moet de rekeningen en incasso's klaarmaken voor de vereniging voor volgende week maandag dus daar ben ik wel een avondje mee zoet. Dinsdag komen nieuwe meubels (dressoir en computerkast).
Vrijdag krijg mijn moeder een hartoperatie dus dan ben ik wat minder online omdat ik dan iedere keer naar het ziekenhuis in Enschede ga om haar te bezoeken, dus dan zit ik veel in de auto ....

Hopelijk ben ik mijn kilotjes snel kwijt. Ik zal in de loop van de dag bij iedereen even langsgaan om te lezen en resultaten te bekijken ....

Tot snel ...

:garfield000:

Eva
August 25, 2008 om 06:03
welkom terug van vakantie. Ik ben m'n ritme niet kwijt door de vakantie hoor, ben al weer 5 weken aan de slag. Ben m'n ritme kwijt omdat vorige week heel plotseling onze beste vriend is overleden
Eva
August 25, 2008 om 12:27
nee joh kan jij toch niet weten!
August 26, 2008 om 03:16
Hey Marc

Fijn dat je weer terug bent.
Alleen jammer dat je wat kilootjes erbij bent gekomen. Maar ja wie heeft dat niet na een vakantie. Komt wel weer goed joh als je weer in je ritme zit. En als je op vakantie ook streng op je eten gaat letten heb je ook neit echt vakantie. Dus komt wel goed.

Leuk dat je nieuwe meubels krijgt. Is het er toch van gekomen. Mag je je pc weer af en aan gaan sluiten. Word weer over de grond kruipen:)

Sterkte met je moeder. Zo`n operatie is toch weer spannend.

Met mij gaat het op zich wel goed. Alleen afgelopen weekend washet helemaal mis. Zaterdag heb ik zowat de hele dag zitten huilen. Gelukkig waren de kids er niet, hoeven ze niet te zien.
Vriendinnen zijn wel geweest en mijn broer om me te "troosten". is fijn dat ze komen maar als ik mijn verhaal doe dan kan ik het niet droog houden.

Ik wens je ee fijne week, je hebt nog een weekje vrij volgens mij.
Had je mijn mail nog gehad van voor je vakantie.

Dikke kus
:daantjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan