Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Margarita42 woog op het moment van schrijven 77.80 kg (bmi: 31.56).

Update woensdag 27 augustus

Allereerst dank je wel voor jullie lieve berichtjes en jullie interesse. Voelt echt fijn.
Gisteren naar kantoor gefietst, maar het scheelde niet veel of ik had de auto genomen. Heb mezelf een enorme schop onder m'n kont gegeven en heb toch de fiets gepakt. Het ging echter niet lekker. Was net of ik niet vooruit kwam. Op kantoor was niets te doen en dan duurt een dag erg lang en word je moe van het nietsdoen. Toen ik thuiskwam voelde ik me gebroken.

Heb de hele dag pijn in m'n buik gehad van de honger. Had toch wel genoeg eten bij me. Het zal wel met spanning te maken hebben. 's Avonds lekker de Mousaka van m'n vader gegeten. Omdat de kinderen dan pas tegen 7 uur thuis worden gebracht, eet ik dus ook laat. M'n moeder brengt dan samen met de kinderen ook ons eten mee. Het was toch zoooo lekker.

Verder niet zo heel veel te melden.
Vanmiddag komt de kapper het haar van onze jongste knippen. Het is echt veel te lang. Het hangt tot onder op haar rug. Er mag dus een flinke rand vanaf. Is ook makkelijk na de zwemles.
Om 2 uur ga ik naar een vriendin. Zij heeft 4 kinderen en we gaan lekker de rest van de middag bij haar doorbrengen. Om half 5 moet jongste dan weer op dansles zijn, dus ik neem de dansspullen maar vast mee naar m''n vriendin. Kunnen we van daaruit direct door naar de dansschool.

M'n wasmachine is weer klaar, ben er weer vandoor.

Liefs,
Regina
Goedemorgen Buddies van me,

Met m'n gewicht gaat het dus slecht. Woog vanochtend 77.8 kg. Vind ik dus niet leuk. Heb een slecht weekend achter de rug. Voelde me erg down en moe. O.a. door m'n maandelijks ongemak. Heb enorm gesnaaid. Niet verstandig, maar ja. Gisteren naar de 11e verjaardag van m'n neefje geweest. Best gezellig.

Vanochtend weer naar kantoor gefietst. Voelde alsof ik lood in m'n benen had. Gelukkig was het droog, maar wel tegenwind. Als het zo blijft met de wind heb ik het vanavond weer wat gemakkelijker. :ikhoopdat:

Ben thuis nog steeds aan het opruimen. Het zijn geen grote projecten, maar ik neem steeds een deel van een kast of een ruimte onder handen. Heb ook het dressoir in de huiskamer al helemaal leeg gehad. Wel leuk om te zien, want ik hou nu overal lege planken en lege laatjes over. Hoe meer ruimte een mens heeft, hoe meer de boel verspreid ligt in die ruimte. Met elk laatje/kastje dat ik heb gedaan komt er wat rust in m'n hoofd. Heb ik echt nodig. Voelt nl. of er spinrag in m'n hoofd zit.

Als alles uitgezocht/opgeruimd is, ga ik inventariseren wat ik op Marktplaats ga zetten en wat er naar een goed doel gaat. Ik ga er nog een hele kluif aan krijgen.

Als aller-allerlaatste klus ga ik dan m'n foto's inplakken. Het grootste deel heb ik wel al ooit uitgezocht. Misschien vind oudste het wel leuk om samen met mij te gaan plakken.

Als dat gedaan is, ga ik fotoboeken laten maken van de mooiste foto's van de afgelopen jaren die nu nog in de computer staan. Denk dat ik dan een soort jaarboeken ga maken of zo. Nog eens goed over nadenken.

Hier op kantoor heerst een vervelende spanning. Er gaan hier een paar duizend banen verdwijnen, en het zou mij erg verbazen als ik daar niet bij zit. Eind september horen we meer. Aan de ene kant wil ik me er nog niet druk om maken, maar onderhuids ben ik er toch wel mee bezig. Ik werk hier nu 21 jaar en had graag m'n jubilieum willen halen. Van de andere kant, zo leuk vind ik deze baan niet meer en is het misschien wel "fijn" als iemand anders voor mij de beslissing neemt dat ik iets anders moet zoeken. Nog een paar weken afwachten dus.

Liefs,
Regina

August 25, 2008 om 05:53
Hoi meis,

Bedankt voor je lieve woorden en ja, ik heb hem ontvangen.

Nu nog even goed voor jezelf zorgen, ik denk ook aan jou en geef je mijn omhelsing aan je terug.

Ik ben ook blij dat ik die stap heb genomen en merk dat er veel mensen op zitten te wachten, dus schrijf ik gewoon door, zoals ik inspiratie heb natuurlijk.

:mientjepuk:
Onbekend
August 25, 2008 om 09:00
Haai lieffie,

Dankjewel voor alle steun die je telkens geeft. Ook al ben ik helemaal niet actief, ik kijk wel ff elke dag.

Ben vorige week bij de arbo geweest en ik mag sowieso tot 16 september thuis blijven. Ik moet dan weer terug komen bij de arbo en dan kijken we verder. Hopelijk weet ik dan ook al iets van de revalidatie-arts en de KNO-arts.

Ik heb een voorstel: omdat ik me toch al niet zo goed voel, neem ik jouw ongemak wel op me, zodat jij kan schitteren aan de hemel van Valtaf!! Hoe vind je die? Accoord??

:willeikke:
August 26, 2008 om 09:07
Hey Regina,

Ik heb je weer heel erg verwaarloosd maar...........
Mick had vorige weer 3x2 en dat betekend 6 dagen onderweg van s,morgens 8 tot s,middags 5 op de fiets.
Ze moeten dan elke dag 40 km fietsen met dit jaar 437 kinderen en 72 begleiders op de fiets en dan nog eens 60 begleiders zoals tempo aangevers er was politie bij 4 mensen ambulance was er ter beschikking gesteld een jury verkeersbegeleiders enz.was ontzettend leuk om te zien. Ze rijden door Ridderkerk,H.I.Ambacht,Zwijdrecht,Alblasserwaard en naar Numansdorp.
En Rinus en ik zijn hem dus heel de week gevolg met de auto want het was zo koud en nat en als ze dan spelletjes gingen doen(altijd in een zwembad)
dan had ik lekker zijn badjas bij me en we hadden altijd droge kleren mee.
We gingen hem dan lekker warm weer aan kleden en dan kon hij er s,middags weer tegen aan.
En als hij thuis kwam snel alles wassen en de volgende dag weer alles aan.
Ze krijgen allemaal kledeing van een sponser en er waren 36 ploegen met allemaal een eigen sponsor.
Dus druk druk druk.
Zaterdag met een versierde fiets door Ridderkerk ook zo leuk.
En Zondag Roos weggebracht naar het Vennebos die is naar een vriendin.

En net als jij wil ik ook heel veel opruimen en ik heb net een fotoboek laten maken van de foto's van mijn moeder haar verjaardag was zo gezellig.
En ze was helemaal blij met het boek.
En er kwamen onverwachts neven en nichten van mijn moeder opdagen die we eigenlijk alleen zien bij begrafenissen dus voor mijn moeder heel leuk.

Ik werk ook 21 jaar bij Vervat en daar gaat het ook steeds slechter ze gaan nu op de Maandag dicht en ik werk altijd op Maandag dus ik ga deze week horen wat ze hiieraan gaan doen.

Met mijn been gaat het steeds rotter in de vakantie geen last ervan gehad en nu heb ik voor morgenochtend weer een afspraak staan.
Ik baal zo dat ik beperkt word door zoveel pijn ik kan soms wel janken van frustatie en wat ga je dan doen.....(vreten)!

Maar ik ga het weer proberen op te pakken Rinus gaat en Donderdag weer naar zee na 6,5 week vrij geweest te zijn en dan gaat het misschien ook weer beter kan ik me sávonds weer opsluiten op mijn slaapkamer.

Nou dit was het weer even voor nu ga even op bed liggen met een pijnstiller.

Groetjes :saltandpepper:
August 26, 2008 om 14:41
Hoi Regina,

Jemig zeg, asl er iemand goed kan lijnen dan ben jij dat wel. Dat het nu even tegen zit is wel vreselijk balen.
En inderdaad down en moe en maandelijks ongemak is niet goed voor je lijn.

Jj begint alvast aan de najaars schoonmaak? Wij zijn op de zolder bezig, een hoop spullen aan het weggooien enz. We willen met de tijd een dakkappel laten plaatsen dus het kan geen kwaad dat er vast wat geruimd wordt.
Ook het kinderspeelgoed moet er aan geloven. Wat we niet meer gebruiken er uit er mee.

Ik ben ook ooit begonnen aan foto boeken van de kinderen. Gewoon van ieder jaar de leukste foto's. Maar ik heb het al weer opgegeven. Vind het erg veel werk.

Erg spannend zo op je werk.

Geef niet op meid.

:manonenbo:
August 27, 2008 om 07:41
Hallo regina,
Vind het toch knap van je dat je weer de buikriem weet aan te halen, maar doe niet te streng, als je honger hebt, moet je een broodje eten of zo, anders val je straks nog van je graad. En dat stresseten ken ik, en die geluiden op je werk, tja dat werkt ook door. Daarom vind ik het zo goed van je dat je zegt, niet meer doen, maar wees niet te streng voor je zelf, je moet ook leven hoor.
:bestemming:
Groetjes :groetje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan