Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Anna59 woog op het moment van schrijven 66.10 kg (bmi: 24.58).

Het gaat even niet zoals ik zou willen. Geef het niet geheel op maar neem wel een rust pauze. Ben daaraan toe. Pak de draad zeker weten weer op als m,n vakantie in September voorbij is. Het is nog niet te laat en dat weet ik gelukkig en al voelt dit niet fijn, het is even niet anders.

Succes voor allemaal en wees trots op jezelf in welke omstandigheden dan ook!
Anna:poes2:

August 25, 2008 om 05:45
Hoi Anna,

Een hele fijne vakantie! Geniet ervan en kom lekker tot jezelf. En het is natuurlijk nooit te laat om de draad weer op te pakken, ik weet zeker dat het je weer gaat lukken.

Groetjes
:katrien67:
August 27, 2008 om 02:26
Dag Anna,
Eigenlijk is het heel triest en oneerlijk dat je zoveel mensen moet missen in zo'n korte tijd.
Maar zoals ik al eerder schreef, loop er alsjeblieft niet voor weg. Het lijkt dan wel een vloedgolf aan emoties, maar uiteindelijk kom je weer boven drijven....
Ik geef je groot gelijk dat je even rustig aan doet, sla alleen niet al te ver door, anders wordt de drempel om weer back to normal te gaan zo hoog. Bijna vakantie, even de boel de boel en genieten van je dierbaren.
Heel veel sterkte en liefs
Irene
August 28, 2008 om 03:22
Hoi Irene,

Het gaat alweer iets je beter. Zo nu en dan wordt je erg met je nues op de fijten van het leven gedrukt en neemt dat even de overhand maar er is nog genoeg over om voor te vechten. Zou ook andere tekot doen als je teveel bleef hangen. Weet inderdaad wel dat weglopen ook gen zin heeft. Dan krijg je de vole lading achteraf en is het nog veel moeilijker doorheen te breken. Ja ja van ervaring wordt je wijs,,,soms. Ook nu is het balansen ergens tussen in. Ga proberen volop van de vakantie te genieten en het m,n mede vakantiegangsters naar de zin te maken Ook gewoon leker eten en drinken en daarna er streng tegen aan. Misschien is het niet eens zo verkeerd en zal ik afvallen als ik al die stoffen weer kan laten staan. Het blijft moeilijk een weg te vinden van goed, lekker gezond en genoeg en toch op gewicht te blijven. wist dat dat de moeilijkste strijd zou worden en zeker in wat lastigere tijden pure waarheid. Hoop dat jij dar je voordeel mee kan doen want het lijkt als je eenmaal op streef zit zo gemakelijk jezelf van alles toe te staan, maar blijf oppassen hoor maar gun jezelf natuurlijk ook wel weer iets extra,s . Ben zelf heel blij met deze site waar je toch steun en vertrouwen kan vinden. Hoop dat je naast je werk ook aan je gezelligheid denkt en daar tijd voor krijgt/maakt.

Bedankt en groetes en succes, Anna:poes2:
Onbekend
September 2, 2008 om 11:23
Hoi Anna, trouwe lieve Anna,

Ik was er de afgelopen tijd niet altijd voor je.
Ik hoop dat in de toekomst wel weer te zijn.
Sterkte, en kom maar lekker tot rust.
Je vakantie kan je daar bij helpen.
Probeer de dagelijkse sores een beetje los te laten, al valt dat soms niet mee.
Ik wens je een hele fijne vakantie!

:liefs: :kl64:
September 3, 2008 om 16:59
hihi de borrel was een ramp, teveel lekkere hapjes vlogen voorbij. maar geen alcohol en drop.
vanavond toch maar even wezen hardlopen om al die calorieen maar even te verbranden.

nog een weekje dame en dan lekker vakantie. even de tijd om aan jezelf toe te komen en je naasten.
nu maar even niet aan afvallen denken dat komt daarna wel weer. je weet dat je het kan en dus hoef je ook niet bang te zijn dat je compleet terug valt in je oude patroon. dat gebeurt je gewoon nooit meer.... en anders krijg je een verschrikkelijke schop onder je kont van me....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan