Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Fleur234 woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 30.86).

Hallo!
Al heel de dag ben ik flink in de weer met studeren voor dat koor, vrijdag concert en ben op het laatste moeten invallen, dus heb maar twee repetities meegemaakt. De repetities gingen heel snel - veel van die liederen die we repeteerden kan ik nog langs geen kanten. Het is ook echt wel heel moeilijke muziek. En de helft van de liederen heb ik zelfs geen één keer mee kunnen repeteren. Dus het is nog wat werken. Vrijdag heb ik concert, zaterdag en zondag van 14-21 opname. En zondagvoormiddag ook nog een concert, pop, met de piano zingen en de broer die drumt, daar moet ik ook nog voor repeteren..

eetlijstje vandaag:

O: 2x witbrood (vreselijk, maar er was niks anders. ik vind het niet eens lekker..) met kippenwit, 1 tas kamillethee, 1 kommetje halfvolle melk
T: een halve citroen geperst aangelengd met wat water
M: volkorenpasta met tomatensaus met groentjes
T:
A:
T:

August 25, 2008 om 12:25
Heyhey!
Veel succes met het koor :). Het gaat prachtig worden!
Goed dat je ook met eten bezig blijft :). Het is niet altijd makkelijk he zo thuis eten. Maar nog even volhouden en dan begint er een nieuw schooljaar :) (en je zit met je vriend in een appartement! hoe geweldig is dat wel niet :)). Het belangrijkste is de gezondste keuze te maken in elke situatie. En dat heb je gedaan :).
Dat citroen met water, vind je dat echt lekker? Ik drink dat alleen als ik ziek aan het worden ben voor een extra vitamientjesstoot, en dan nog enkel met tonnen suiker. Dus vind je het echt lekker? Of is het een of ander afvalgeheim? :). Als het goed werkt ben ik nog wel bereid het te drinken precies :).
:toverfeetje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan