Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Elseelisabeth woog op het moment van schrijven 78.60 kg (bmi: 26.57).

Maandagmorgen, terugkijkend op een fantastisch weekend lig ik in bed met het idee dat mijn bed vééél ruimer is geworden! Dat kan ook niet anders want nog nooit in mijn leven heb ik zo'n serieus lijngevoel aan mijn weekend overgehouden. Net als Pleuntje ben ik enthousiast mijn huis gaan schoonmaken. Zelfs de buitenlamp! Nou, dan ben je toch wel heel goed bezig lijkt me. Ook tijdens het eten blijk ik toch veel van een konijn weg te hebben; wat werk ik die salades met een gemak naar binnen en heus...geen honger erna. Dit wordt dus de dag van mijn dromen. Wat zal ik eerst doen...wegen of kijken of die ene broek past? Weet-je-wat, ik ga wegen! Eerst een diepe hap lucht, blaas helemaal uit en hop-erop......Het leuke van mijn weegschaal is datíe altijd even moet nadenken voordat de uitslag bekend wordt. Vurig hoop ik dat ik al richting de 69 ga. M
aar nee hoor....70.5 kilo. Ik voel me in de steek gelaten door mijn eigen lijf. Hoe kan dat nou? Op zoveel dingen keurig nee gezegd en al de verleidingen weerstaan. Dat had toch wel iets aan resutaat mogen geven? Die broek hoef ik ook nog niet te passen.
Toch moet zo'n streng weekend effect hebben gehad en ik hou me vast aan de woorden van dat ene jurylid Barry Stevens: "gewoon doorgaan...":zucht:

August 26, 2008 om 12:13
Hoi Elseelisabeth,

Toch heb je het prima gedaan in het weekend. De meeste afvallers nemen et in het weekend niet zo nauw en komen iets aan.
Dus van mij krijg je een pluim.
:banaan1:
een goed begin is het halve werk. Ga zo door!
:dude:
Sonja.
August 26, 2008 om 16:06
Ha Sonja,

Ach wat is weekend?Slechts een zaterdag en zondag! Misschien zijn jouw beste dagen wel de door-de-weekse dagen! Met hoofdpijn doet de weegschaal per definitie niet wat je wilt; kopzorgen genoeg lijkt me.
Net heb ik gegeten met een vriendin. Je weet wel, zo'n verstandige die na één chocolaatje zegt'één is lekker genoeg!'Op dat moment geef ik haar groot gelijk. Inmiddels is ze weg en kijkt het zakje me verleidelijk aan met een knipoog "zijn we geen vriendjes?"
Vooruit ééntje dan...en nog één...en nog één. En omdat morgen de vuinisman komt kan dat lege zakje er ook wel bij. Staat lekker opgeruimd.
Vndaag dus echt een slechte dag, maar morgen...MORGEN wordt een goede dag. Zowel voor jou als voor mij! Wedden? Welterusten. Groet, Ellen
August 27, 2008 om 00:09
Hey elseelisabeth,

Het kan niet elke dag afvallen zijn, als het zo gemakkelijk was, waarom hebben we dan een site als deze nodig ?
Het is altijd niet gemakkelijk, er zijn momenten dat de moed me wel eens in de schoenen zakt en dan heb ik de neiging om naar de kast te gaan, nu er zijn ook dagen dat ik me strikt aan mijn dieet hou en toch wat aankom
Soms kan ik zelf niet volgen hoor dat ik dnek van goh, wat heb ik nu weer misgedaan, ligt het aan het teveel aan boter op de boterham? Ligt het aan het beleg?

Maar hier ook, vandaag ga ik echt op alles letten, het moet maar eens gaan lukken hoor !

Liefs,
Sonja
August 28, 2008 om 02:05
Hoi Elseelisabeth,

Hoe gaat het nu? Ik raak gelukkig alweer overtollige grammetjes kwijt. Dat moet ook wel want ik moet aankomend weekend in m'n neopreenpak passen. Dat gaat lukken, ik weet het zeker.

groet,
:dude:
Sonja.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan