Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Monky woog op het moment van schrijven 128.40 kg (bmi: 46.04).

:goeiemorgen:

Poeh... wat een drukke week is het geweest. Helaas heb ik de 114 niet gehaald voor mijn vakantie. Ik ben 's avonds de laatste dagen weer gewoon gaan eten en dat zet vocht weer aan, plus ik heb wat nieuwe medicijnen die ervoor zorgen dat ik vocht vasthoud en ik heb donderdag en vrijdag wat taart op omdat er een afscheid was geregeld voor mijn vertrek bij mijn huidige werk. Maar goed, al met al niet ontevreden, want er is toch 5 kilo af. :afgevallen:

Ik zit nu dus in de Verenigde Staten :amerika2: Lekker van een welverdiende vakantie aan het genieten :strand: Ik wil wel proberen de lijn hier voort te zetten. Ik hoop toch nog aan het eind van de vakantie op die 114 te zitten. Dat zou heel mooi zijn. Het enige probleem is dat ze hier alles frituren in restaurants. Dus daar moet ik even goed op letten en toch zoveel mogelijk hier bij mijn vader thuis goed en gezond koken. Dat is voor hem ook goed :-)

Het was eigenlijk heel belangrijk voor mij om die 114 te halen. Voornamelijk zodat mijn vader trots op me kon zijn... stom hè? Ik zie hem niet zo heel vaak natuurlijk want hij woont in de VS en wij in Nederland en ik weet dat hij enorm zorgen maakt over mijn overgewicht en ik wilde hem laten zien dat ik echt goed bezig ben. Daarom wil ik het ook hier goed volhouden.

Ik heb dus nog steeds een streef in elk geval tot het eind van de vakantie. En ik heb ook een nieuw streef... Ik wil naar Sicilie in het voorjaar... En ik wil een van die vulkanen beklimmen... dan moet er toch wat extra gewicht af. Ik vind het moeilijk om te zeggen wat reeel is. Maar 14 kilo zou mooi zijn. Dan zit ik rond de 105. Als het lekker gaat wil ik het nog bijstellen naar de 100... dat zou helemaaaaaal mooi zijn, want dan zit ik weer in een andere BMI categorie. Maar ik moet kleine stappen zetten anders red ik het niet.

We gaan er in elk geval weer helemaal voor!!!

:moenty:


August 25, 2008 om 16:02
Hoi Monique,

het is toch een goed resltaat joh! Je bent in ieder geval meer als 5 kilo kwijt. Op 13 september wil je pas 114 kilo wegen, dus het gaat hartstikke goed. Positief bekijken hè! Een fijne vakantie toegewenst!

groetjes,

Richie
August 26, 2008 om 09:30
Hoi Monique,
Ik denk dat je vader al reuze trots op je is. Want 5 kilo :kg::kg::kg::kg::kg: verliezen is niet niks en een heel mooi begin. Ga zo voort !!!! :gazodoor2:
Ennuhh bedankt voor je berichtje ga zeker op die site kijken.
Nog een hele vakantie :zomer02:toegewenst en vergeet niet te genieten :hangmat2: hé !
Groetjes Codor
:brandweerv:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan