Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Plant woog op het moment van schrijven 63.80 kg (bmi: 21.57).

Yes! gisteren ongeveer 20 minuten gerend en geen last vandaag.
Vanmorgen maar even gevierd met wat krachttraining en cardio op de crosstrainer en wave.
Nu nog het moeilijkste: weer gediciplineerd zijn met eten. Het is nu kwart voor 4 en ik heb het nu al moeilijk. Hoe moet dat dan vanavond? Want dat is meestal m'n grootste valkuil.
Daarom nu maar even op valtaf ingelogd en kijken naar m'n grafiek en dan niet alleen naar het dalende gedeelte, maar het stukje van de afgelopen tijd. Niet meer denken: Ik loop het er wel af, ik moet 'gewoon' minder snoepen. Niet ingewikkeld, wel moeilijk.

August 25, 2008 om 12:51
He Tine,

Bedankt voor de link, staan een paar interessante oefeningen bij. Ik hink nog altijd een beetje onbewust. Onbewust, zeg ik, maar als ik probeer voluit te stappen, doet het echt nog pijn, het lichaam weet dus perfect preventief te hinken ;)

Het vet schrijf ik er niet letterlijk af, dan zou ik nogal pennen, denk ik, maar figuurlijk lukt dat wel, puur omdat het enerzijds de tijd verdrijft en het denken aan eten, maar ook omdat wàt je schrijft, je verder aan het denken zet.

Als je om vier uur honger hebt, wat normaal is, dan eet je toch gewoon iets? Een appel, banaan, een volkorenbeschuit... haal eens een watermeloen in huis. Halveer die en lepel die uit... en je kunt er weer tegen...

Groetjes

Marc
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan