Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Fleur234 woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 30.86).

Hey daar.
Net terug van de kinesist: vandaag heeft mijn vetpercentage een historisch hoogtepunt (of moet ik zeggen dieptepunt?) bereikt van de volle 40,0%! Ongelooflijk! 40%! Ik lijk wel een werkloze marginale moeder van vier die elke dag hotdogworsten uit een pot met frieten van het frietkot vreet. Hoe kan dit? Dit kan ik niet meer zijn. Ergens heeft die 40% mij bevrijd: dit is mijn fout niet! Dit ligt niet in mijn handen! Ik leef enorm gezond, zowel qua eten als beweging, dit kan gewoon niet aan mij liggen. Vanaf nu schud ik de schuld waarin ik me nog altijd wat wentel van tijd tot tijd van me af. Ik kan hier niet aan doen.
Ik woog wel 400 gram minder dan twee weken geleden, maar dat kan evengoed een stomme schommeling zijn, weet ik veel.. 't Is teleurstellend, maar ik ga er mij niet meer ziek in maken. Ik doe immers alles wat ik kan.
De dokter nog eens gebeld, hij zou mij snel terugbellen en dan schieten we in actie en maken we eens werk van de onderzoeken in Leuven..

kusjes!!!
x x x`Stridje

August 25, 2008 om 14:56
Ik ben zo opgelucht dat ik geen citroenen hoef te gaan drinken :). Al vind ik gemberthee wel erg lekker! Heb je ook ooit al de moroco thee (in die driehoekjes) gedronken? Die is echt een aanrader! Als je hem niet kent en niet op de gok wilt kopen mag je hem eens hier komen proeven, hij is echt zo heerlijk!!!!!!!!!

Ik moet zeggen, je ziet er goed uit voor een werkloze marginale moeder van vier die elke dag hotdogworsten eet :P.
Ik vind het wel heel erg voor je van het vetpercentage. Ik vind het ook zo vreemd, want zoals je zelf zegt eet en leef je gezond!
Ik denk dat de dokter het wel vlug zal vinden wat er scheelt :). Dus hopen dat hij snel terugbelt!

Nog veel succes met het zingen! Als het opgenomen wordt, is het dan ook ergens te koop? :)
Kusjes
:toverfeetje:
August 26, 2008 om 04:35
Hey
Oke modern klassiek is niet direct mijn smaak :). In mijn gedachte had ik scala zitten die met kei beroemde artiesten optreden :) Sorry als dat het cliché beeld is :lachuh:

Nog vijf daagjes te gaan. Ik heb ongelofelijke pijn in mijn nek. En dat is mijn eigen stomme schuld want ik zit fout en daar kan de dokter niets aan doen (hij heeft wel netjes uitgelegd hoe het dan wel moet hoor:)). Maar normaalgezien zou ik daar al 2 weken geleden last van gehad hebben, en nu pas tegen het einde :) dus ik zit toch al beter he! Goed ik ga maar goed zitten vandaag, wieweet gaat het nog over tegen morgen.

Veel plezier met je computer :). Ik snap er niet veel van maar het klinkt leuk!
:toverfeetje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan