Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, August 25, 2008

Tilgoedbezig woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.56).

:hallo3: allemaal,

Dit weekend kon ik niet op de site. Ik merk dat ik dan ook niet goed bijhoud wat ik eet. Ik kon het vandaag dus niet allemaal goed invullen. Wat ben ik toch afhankelijk geworden zeg!

Ik heb mijn schrijfblokjes gekocht, heb er overal een liggen, maar ik heb nog niets geschreven. In het weekend hou ik me op een of andere manier niet zo bezig met afvallen. Dat is dit weekend dus ook weer niet gebeurd (afvallen).

Vanaf vandaag gaat het vaste weekritme weer van start, en ik moet zeggen, het is me goed afgegaan. Ja, ik heb wat teveel van het toetje gegeten, maar de rest van de dag was goed.

Ik heb vandaag trouwens spierpijn van het lopen van gisteren. Ik heb mijn stokken weer uit de kast gepakt en ben 1 uur wezen "nordic walking". Stevige stappen, maar blijkbaar net iets te groot, want vandaag heb ik last van mijn heupen. Je ziet het, doe ik eens iets, moet ik meteen leiden onder de gevolgen.

Vandaag nog maar weer een uurtje gaan wandelen, dit keer zonder stokken. Even de spieren en heupen weer flink gebruiken, zodat de spierpijn eruit kan.

Het goede voornemen voor deze week is: het sporten weer oppakken. Het was de laatste weken wat in het slop geraakt maar nu moet ik ook hier het ritme weer in vinden. Het stilzitten bevalt me niet zo. Mijn rug en de rest van mijn lichaam vinden het in ieder geval niet leuk op stil te zitten.

Dat was het voor vandaag. Mijn smilies zijn weer weg, dus ik hoop dat jullie ze wel zien.

:tilgoedbezig:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan