Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Geschreven door 10epien

Goedemorgen allemaal!!

het is officieel..we hebben een vreemde dochter.
Na wegbrengen vroeg ik: hoe was het??"Nou...dat ga ik niet vertellen..dat is mijn geheimpje..." Ehm..jaaa?? Heb je leuke dinge gedaan: "gekleid", en verder?" lieveheersbeestje gekleurd" en verder " buiten spelen" Hoe was het? "mijn geheimpje neneneneeee"

Ruud belde haar op en daar kwam alleen maar "jahaaaaa" uit. *was het leuk? Jahaaa. Heb je gespeeld? Jahaaaaa,...*

S middags was een ramp. Ze huilde en had het erover dat er stomme kinderen waren die schopten/sloegen. Ik vertelde haar dat als dat zo was ze gewoon naar de juf moest gaan...

s Avonds weer dat verhaal dat ene Ryan *gecheckt, kind zit idd in haar klas* sloeg en schopte, en dat ze naar de juf was geweest en dat het opgelost was!??

Vanmorgen rennend en huppelend naars chool. Ik zat nog even bij haar en zei:" zal ik nu weggaan dan?" Ja, mam is goed. dikke kus...en ik ging weg: Mama, ik wil nog ene knuffel... Oke..knuffel en zwaaien.
Dag 2 is goed begonnen...

Ik was gisteren doodop. Ben om 19.00 naar bed gegaan. Volgens mij is het vermoeider voor de mama's dan voor de kleuters :)

Fijne dag!!

10September 2, 2008 om 05:09
:oy:

Inderdaad wel rare reactie :grinnik: Kleine meid wil graag geheimpjes hebben voor de mama :grinnik:

Hier was Runes eerste schooldag geen onverdeeld succes. 2,5 is ook nog zo jong he. Blijkbaar heeft hij toch verdriet gehad nadat mama vertrokken was :janken: en hij had een plas-accidentje ook (natte broek). Zal even wennen worden, maar het komt ook wel goed met hem, zeker weten!!

Veel succes weer met alles en lieve :hug:

Katsumi :zen2:
September 2, 2008 om 07:58
Hoi 10,

Thanks voor je lieve woordjes. Ik heb echt gewoon een rot dag vandaag. Ik neem aan dat alle moeders wel slecht slapen. Heb jij dat nu ook dat je alle geluiden van je kinderen hoort?
Manon stootte ook nog eens haar hoofd heel hard tegen het hout van haar bed vannacht (dat was om 4 uur) en Bo begon om 5.30 uur te zeuren om zijn tutje (dat had hij gisteravond van opa, die even kwam oppassen, niet gehad en miste het dus pas vanmorgen.)

Manon is geen prater. Ze kletst wel maar zegt niet wat haar echt bezig houdt. Ik heb dat geleerd van een medium (eigenlijk wist ik het al , maar pas toen drong het ook echt tot me door.) Ik push haar dan ook niet en als ze buikpijn aangeeft, heb ik al geleerd om te vragen waar het zit. Dan weet ik al of ze ergens spanningen van heeft.
Soms wel vervelend dat ze niks zegt, maar ik hoop haar genoeg vertrouwen te geven zodat ze, als ze me echt nodig heeft, wel naar me toe komt.

:manonenbo:
September 2, 2008 om 08:06
nou de 2e dag een beetje doorgekomen???

vast wel hé, ik zelf ben zooo moe dat ik inslaap ben gevallen op de bank, met als gevolg dat thomas mij met een bezinestift op de houten vloer is gaan tekenen :rotbui:

ik zal je ook even wat motivatie toe sturen!!zzzjjoeeeffff en heb je ze???
Onbekend
September 2, 2008 om 14:07
Hey 10,

Wat heb ik moeten lachen om Amy, wat een heerlijk meisje hebben jullie toch. (Mama zit met spanning te wachten dat Amy uit school komt, en dan denkt, nou dan verteld ze me een hoop.) Ze heeft je door en zegt dan dat ze dat dat haar geheimpje is. Haha. Maar wat goed dat ze zelf naar de juf is gegaan om het probleem op te lossen, knap hoor. En gelukkig is het ook opgelost, en word er hopelijk niet meer geschopt en geslagen.

Groetjes Els
Onbekend
September 3, 2008 om 01:41
Goeiemorgen !

Bedankt voor je super lieve en ondersteunende berichtjes van maandag en dinsdag. Dat ik me gister niet fijn voelde was echt een combinatie van een aantal zaken bij elkaar. Vandaag gaat het al veel beter, maar ik ben nog wel vermoeid en mn hoofdpijn is absoluut nog niet weg. Maar ik drink inderdaad genoeg en naast de shake's neem ik ook fruit wanneer ik behoefte heb. In ieder geval stel ik je tips heel erg op prijs.
En wat betreft dat verantwoordelijksheids gevoel .. ik weet niet wat dat is, maar ik kon er gewoon niks aan doen. Ik voelde me zo rot voor haar. Ik kreeg echt in één keer ruk terug naar mijn eerste keer dat ik schade maakte en dat was zo'n rot gevoel en dat gevoel herbeleefde ik helemaal. En ik moet inderdaad zeggen mijn verantwoordelijkheids gevoel, het niet los kunnen laten van bepaalde dingen en mijn bezorgdheid voor anderen kan me soms behoorlijk in de weg zitten hoor !

Hoe is de 2de schooldag verlopen van de kleine meid? Ik hoop goed ...
Maar die kleine lijkt me wel een pittige dame als ik het zo lees !

Fijne dag vandaag !

:mariz:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan