Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Mumble woog op het moment van schrijven 74.50 kg (bmi: 29.84).

Eindelijk heb ik een afspraak gehad met die psycholoog. Dat is dus wat ze is. Probeer erg hard om mijn eerdere rot ervaring met dergelijke profs opzij te zetten en me gemotiveerd op te stellen. Tot nu toe doe ik het denk ik helemaal niet slecht. Braaf het eetstoornisdagboek ingevuld dat ze me heeft gegeven. Ik moet stilstaan bij welke gedachten ik heb bij eten zodat ik inzicht krijg over de functie van mijn eetgedrag. Ben benieuwd. Er is nog geen lichtje gaan branden wat dat betreft. Behalve dat ik het doe omzelf te belonen. "Het-was-toch-zo'n-lange-dag" "Ik-heb-vakantie" "Ik-ben-ongesteld, dus" Dat soort smoesjes.
Ik heb een vreselijke terugval gehad de afgelopen tijd.
Ik heb er 6 kilo zo'n beetje aangegeten en officieel niets wat in mijn kast hangt zit echt lekker, en omdat ik geen zin heb om nieuwe kleren te kopen en weer geld uit te geven, laat ik het even voor wat het is en probeer ik mijn eetgedrag te normaliseren.
Gisteren was officieel de eerste dag dat het me gelukt is volkomen normaal te eten sinds maanden. Daar ben ik dan ook erg trots op. Geen pizza's of patat of overmatig eten.
Supers.
Hebben jullie dat ook wel eens gehad? Dat je zo laks wordt dat het je gewoon niet meer kan schelen wat je allemaal eet? Dat je geeneens compensatie gedrag wil vertonen. Gewoon lekker zitten op de bank in een wijde broek zo van: ach-het-is-toch-allemaal-al-naar-de-klote
Ik merk dat mijn sarcasme level hoog is vandaag en het spijt me, wellicht ben ik morgen wat vrolijker :P
Voorlopig heb ik eten voor de aankomende drie dagen gekookt. Ik merk dat het helpt als ik voorverpakte porties krijg. Op een of andere manier vraagt mijn lichaam dan niet meer dan wanneer ik maar kan blijven opscheppen.
Anyways dat was mijn ochten berichtje alweer.
Bedankt naar de mensen die ondanks mijn regelmatig verdwijnen mijn dagboekje blijven lezen

September 2, 2008 om 05:10
Hai Mumble,

Je hebt in ieder geval de draad van het dagboekje hier schrijven weer opgepakt. En volgens mij is dat wel een teken dat je er iets aan wil doen. Sterker nog je hebt er zelfs een psycholoog bij gehaald. Als mijn dieetpoging niet lukt dit keer, ga ik ook hulp zoeken (dietiste ofzo). Tel je ook calorieen? Sinds ik dat wat fanatieker doe, begrijp ik beter waarom ik wel/ niet afval. Maar je moet het leuk vinden om te doen en helemaal uit te zoeken.

Succes meid!

:blinkie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan